Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Profil de artist - Georgiana Atasiei

Profil de artist: Georgiana Atasiei

   “Ceea ce e important in arta, e sa vibrezi tu insuti si sa-i faci si pe altii sa vibreze.” – George Enescu

Georgiana Atasiei    Georgiana Atasiei este o artista din Iasi, in varsta de 21 de ani. In tanarul ei drum spre consacrare artistica, Georgiana a inceput, inca de mica, asa cum obisnuiesc artistii, sa-si construiasca „un CV artistic”, daca putem spune asa.

   Absolventa a Colegiului National de Arta „Octavian Bancila”, in prezent studenta a Universitatii de Arte „George Enescu”, din Iasi, Georgiana are deja o expozitie in cadrul Casei de Cultura „Mihai Ursachi” din Iasi, inca de anul trecut. La aceasta se mai adauga Olimpiada Nationala de Arte Vizuale, Arhitectura si Istoria Artelor pentru clasele a XI-a si a XII-a, in 2012, Concurs-expozitie „Luna padurii” Bacau 2012 si alte concursuri si participari artistice.

Despre inceputurile ei ca artist, Georgiana povesteste:

   Arta nu a fost planuita. Imi amintesc … de locul in care am copilarit, undeva intr-un sat din Iasi…imi placea sa desenez ori de cate ori simteam, pisica mea, reproduceri dupa carti, naturi statice in creion. In urmatorul an, am castigat premiul III la  concursul  “Desene <<Romania in cadrul Europei>>”. Desi ma indreptam spre culoare si creion, simteam ca arta are mult mai multe mistere. Incepand din clasa a VIII-a, mama, Grunz Gabriela, m-a trimis sa studiez in oras, urmau examene importante. Mama m-a sustinut atat ca mama cat si ca tata, ii multumesc pentru tot ce face pentru mine si pentru noi; m-a incurajat sa urmez liceul de arta si mi-a purtat noroc pana la sfarsitul probelor;  desi  nu am facut nicio pregatire, am reusit la Colegiul National “Octav Bancila” Iasi si am terminat patru ani aici. In continuare sunt la Universitatea “George Enescu”; Facultatea de Arte Vizuale si Design, sectia grafica.

Georgiana Atasiei

   Iata, mai jos, o galerie cu cateva lucrari ale Georgianei, pe care a avut amabilitatea sa le ofere pentru Raftul cu idei. Pentru multe alte lucrari, galerii foto, detalii, date de contact si cum puteti intra in posesia anumitor lucrari ale artistei, vizitati pagina de prezentare a Georgianei Atasiei, aici: http://www.promo-art.ro/georgiana_atasiei.html

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Comments
Post a Comment

You don't have permission to register