Despre

Raftul cu idei – website cultural

   Raftul cu idei a inceput ca un proiect individual cu scopul de a prezenta, media si distribui materiale literare, culturale, stiintifice, artistice si din arii conexe, fara a incalca drepturi de autor si/sau dreptul la intimitate. Intr-un timp foarte scurt, cu sprijinul si promovarea unei comunitati din ce in ce mai mare, Raftul cu idei s-a dezvoltat intr-unul dintre site-urile culturale de referinta, in mediul virtual al Romaniei. Pentru a satisface cererea continua pentru cultura, arta si articole cu fond si forma, Raftul cu idei reuseste sa ofere materiale de calitate si prin intermediul colaboratorilor voluntari, pentru care scrisul, cititul si arta fac parte integranta cu identitatea lor, oameni minunati, ce impart intr-un mod altruist din cunostintele, talentul si timpul lor celor ce poposesc in paginile Raftului cu idei.

   Materialele prezentate pe acest website ating subiecte de interes general, subiecte ce se adreseaza in mod special si direct iubitorilor de cultura, literatura, arta si estetica, oameni de bun-simt si deschidere catre cunoastere.  Recenzii de carte, teatru si film, literatura universala, fotografie, psihologie, filozofie, idei originale – toate aceste categorii au fost create ca urmare a cererii publicului cititor.

   In situatia in care unul sau mai multe materiale prezentate pe acest website incalca legea copyright-ului sau prezinta situatii eronate, va rugam contactati administratorul site-ului in vederea remedierii/acordarii creditelor cuvenite/indepartarii continutului in cauza.

Daca site-ul Raftul cu idei a constituit o sursa de inspiratie pentru Dvs., va rugam sa citati sursa si/sau sa ne recomandati.

Raftul cu idei - website cultural

   Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi, oferindu-ne, astfel, energia de a continua! – Echipa Raftul cu idei – website cultural

[mkdf_post_carousel2 skin=”” posts_per_page=”3″ enable_loop=”yes” enable_autoplay=”yes” category_name=”cafenea-culturala” offset=””]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.