Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacole Teatrul de Pica in luna mai

Spectacole Teatrul de Pica in luna mai

Comunicat de presă: Spectacole Teatrul de Pică in luna mai

Sex, dragoste si alte nebunii – pe 18 mai, de la ora 20:00, in El Dictador

   Faceti-i persoanei iubite un cadou special. Fiti originali si oferiti-i o dedicatie speciala teatrala. Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si-alte nebunii” – o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 18 mai, de la ora 20:00, El Dictador si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

   Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor. Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seara asta, vă invităm să ne urmați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot…pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

   SEX, DRAGOSTE SI-ALTE NEBUNII – Un spectacol de Tudor Sicomas

   Cu: Antonio-Tadeusz Minca, Stefan Opreanu, Lavinia Alexandru, Gabriela Alexandru, Burcescu Oana si Tudor-Costin Sicomas

   O productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de El Dictador

   Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 30 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

   Rezervari: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa: teatruldepica@outlook.com

Caragiale Variete (Portrete 2) – pe 25 mai, de la ora 20:00, la Epic Bar (str. Colței nr. 50)

    Teatrul de Pică încheie ciclul „Trilogiei Portretelor” cu o premieră inedită. Un adevărat spectacol de varietăți caragialiene. Mițe, Didine, Mitici și Rici. Toți la un loc într-o singură seară, într-un singur spectacol – „Portrete II – Caragiale Variete”.

   Monşeri şi maşere, doamne, dame, cuconiţe. Domni şi domnişori. Bună seara. Sărut mânuşiţele. Să trăiţi! Bonsoar! Sunt eminamente fericit că vă aflaţi în această soarea în faţa mea. Vă salut şi mă-nclin cu respectul cuvenit. Vom face împreună o promenadă agale de la Gambrinus şi până-n mahala. Sau să fie invers? Ce mai contează? Românul e român oriunde. Apăi, nu? Români, românce, moftangii şi moftangioaice. Tot o apă şi-un pământ.

   Poftiți, deci, la carnaval! Poftiți la râs! La noi se râde copios. Nu uitați – veți râde cu noi și de noi, în timp ce noi vom râde cu voi și de voi! Și, cine știe? Poate veți ajunge chiar și voi să râdeți de voi!

   Pășiți pragul nostru și aplaudați-i pe: TUDOR SICOMAȘ – Caragiale, ȘTEFAN OPREANU – Nae Girimea și Mitică, LAVINIA ALEXANDRU – Didina Mazu și Zoe Trahanache, ANTONIO TADEUSZ MINCĂ – Rică Venturiano, GABRIELA ALEXANDRU – Coana Veta, OANA BURCESCU – Mița Baston.

   Toți, sub bagheta acelor doi magnifici ce-au speriat Estul Vestului și Vestul Estului – Tudor Sicomaș și Antonio Tadeusz Mincă! Cu mulțumiri extraordinare, ca de obicei, celui mai talentat desenator de afișe – conul Sebastian „Sebi” Ghiță! La clapele de sunet – maestrul Corneliu Reu.

   Nu acceptăm plata în natură! Așadar, vă invităm cu suportul artist de 25 lei.

Rezervări: 0731.775.510 și prin mesaj privat pe pagina de Facebook – Teatrul de Pică.

Discutii pe Facebook

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register