Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacole Teatrul de Pica 2 si 9 aprilie

Spectacole Teatrul de Pica 2 si 9 aprilie

Comunicat de presă: Spectacole Teatrul de Pică 2 și 9 aprilie

Lasă-mă să te sărut!

   Pe 2 aprilie, începând cu ora 19:30, Teatrul de Pică vă invită la Epic Bar (str. Colței nr. 50) la premiera oficială a comediei „Lasă-mă să te sărut!”.

   „Lasă-mă să te sărut!” („Portrete I”) este prima producție a companiei independente „Teatrul de Pică”, din București. Spectacolul reunește 5 actori tineri care și-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreți prezintă publicului portrete umane extrem de adevărate și contemporane.

   Doamnelor și domnilor, vă plimbați zilnic prin oraș. Treceți mereu pe aceleași străzi. Vă treziți și vă îndreptați spre o țintă precisă. Niciodată nu întoarceți privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăboviți cu privirea asupra detaliilor din jur. V-ați gândit vreodată că, poate, dacă v-ați desprinde ochii de dalele trotuarului ați descoperi lumea? Nu trăim singuri.

   Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e și mai greu de păstrat. Să te-ndrăgostești e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieții. Iubiți, zâmbiți și aplaudați dragostea. Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

   Dragii noștri, poftiți într-o lume dominată de iubire, pentru a vă delecta cu câteva figuri din societatea urbană. Opriți-vă pentru o oră și ridicați privirea spre scena unde veți descoperi personaje și oameni incredibil…de adevărați. Veți avea, poate, surpriza să vă recunoasteți printre portretele noastre.

   Distribuția: Maestrul de ceremonii: Tudor Sicomaș; Irma Lambert / Ea : Lavinia Alexandru
Pastorul Shannon/ Baiatul: Ștefan Opreanu; Armand : Antonio Tadeusz Mincă; Maggie/ Fata: Oana Burcescu

   Un spectacol de Tudor Sicomaș și Antonio Tadeusz Mincă

   Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică

Captiv în teatru – PREMIERĂ OFICIALĂ

    Pe 9 aprilie, începând cu 19:30, la Epic Bar (str. Colței nr. 50), Teatrul de Pică prezintă a treia premieră a stagiunii 2016-2017: „Captiv în teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz Minca, Gabriela Alexandru si Mihai Dunarintu (Eenglish Mihai) la vioara. Scenariu si concept – Tudor Costin Sicomas.

   Vă invităm ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginatii și să deveniți și voi captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește? Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

   O fată care este la fel de…captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund…misterioase personaje. O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol – CAPTIV ÎN TEATRU.

Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register