Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacole Avanscena - 17 si 22 februarie

Spectacole Avanscena – 17 si 22 februarie

Comunicat de presă: Spectacole Avanscena – 17 si 22 februarie

KETCHUP – 17 februarie, ora 19:00, La Scena

Comedie într-un act de Andrei Cotarcea

Regia: Andrei Cotarcea; Distribuția: El – Iulian Ilinca, Instalatorul – Constantin Zamfirescu, Ea – Ioana-Ancuţa Vochin

Durata: 1,15 h, fără pauză.

   Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, pentru că o partidă de amor se transformă pe neaşteptate într-o situaţie pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viaţa îi este pusă în pericol.

   Cu abilitate şi inteligenţă, el reuşeşte să se transforme din victimă în partenerul agresorului său şi să-l determine pe acesta să renunţe la intenţiile sale. Dar care erau adevaratele intenţii ale acestuia şi cu ce preţ e dispus să renunţe la ele?

   KETCHUP – produs din ingrediente amuzante, un amestec de situaţii neprevăzute, ironie şi sarcasm în proporţii variabile.

ÎNTRE DOUĂ FEMEI – 22 februarie, ora 20:00, Ceainăria ARTea

ÎNTRE DOUĂ FEMEI de Mihai Ignat

Regia: Andrei Cotarcea; Distribuția: Soția – Sidonia Bogomaz, Amanta – Ioana Ancuța Vochin

Durata: 1,15 h, fără pauză.

   O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, tinerețea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa, iar ei îi este teamă.

   Dar de ce se teme cel mai mult? De infidelitate, de singurătate sau de faptul ca a ajuns la vârsta la care niciun bărbat nu se mai uită la ea? Ea încearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări chiar de la amanta soțului, dar aceasta nu doar că ia în râs drama prin care trece sotia, dar are grijă să răsucească cuţitul mai adânc în rană.

   Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar. Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate. Dar care dintre cele doua este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register