Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

not so secret party petecere La Scena

NOT SO SECRET PARTY: seria de petreceri organizare de Societatea Secreta Scena 55

   Societatea secreta Scena 55 reia seria de petreceri nu atât de secrete, dar care au lasat urme. Sâmbata, 30 ianuarie, începând cu ora 22:00, esti asteptat La Scena, pe Calea Calarasilor nr. 55, sa intri într-un joc si într-un loc magic la NOT SO SECRET PARTY #1 – petrecerea cu numarul 1 dintr-o serie luuunga. Membrii societatii au parte de tratament special!

   Ce trebuie sa faci ca sa devii membru? Jocul se desfasoara astfel: primul indiciu va fi publicat pe pagina evenimentului NOT SO SECRET PARTY#1 în ziua petrecerii, la ora 22:00. Când ajungi în casa vei fi întâmpinat de cele cinci muze „pastratoare de secrete”, care te vor conduce usor-usor la personajul misterios. Odata descoperit, acesta îti va înmâna cardul de membru al societatii secrete.

   Membrii Scena 55 beneficiaza de reduceri de pâna la 30% la bauturi, acces gratuit la întâlnirile si workshop-urile lunare, acces în grupul secret si invitatii la spectacolele Teatrului În Culise. Cautam oameni care vor sa cunoasca alti oameni, deschisi sa discute si sa prinda rasaritul cântând si dansând.

   SURPRIZA primului party? Un bucatar va pregati pentru Scena55 un curcan rasfatat la cuptor, bine îndopat si condimentant dupa o reteta delicioasa, pentru a alinta simturile petrecaretilor. Exact ca la petrecerile de lux, acesta va fi disponibil pe durata serii pentru a te servi cu cea mai gustoasa carne.

   POVESTEA: Scena 55 s-a înfiintat în urma cu mai bine de 20 de ani si a activat ca o societate secreta pentru iubitorii de arta. Fondatorul, un personaj misterios, cunoscut doar de membri, a dizolvat societatea si s-a facut nevazut, lasând în urma doar câteva documente, pe care unul dintre cei din echipa din spatele societatii le-a descoperit recent în arhivele La Scena. Povestea acestei societati secrete continua cu un nou personaj misterios si o serie de cautari si provocari care stau la baza acestor petreceri neobisnuite.

   Atentie, cautam noi membri însa doar cei care merita cu adevarat sa ni se alature vor duce misiunea la bun sfârsit.

not so secret party petecere La Scena

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register