Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Hraneste-te constient - atelier culinar

HRANESTE-TE CONSTIENT – Atelier de gatit cu dragoste

HRANESTE-TE CONSTIENT – Atelier de gatit cu dragoste – Comunicat de presa

   Stresul vietii cotidiene pune amprenta asupra noastra, a tuturor.

   Recunoastem sau nu, acesta este adevarul,doar ca noi avem marea bucurie de a descoperi oameni care isi doresc o viata mai sanatoasa, o alimentatie potrivita cu starea de bine. Drept urmare, am creat Atelierul de gatit cu dragoste! O idee nascuta la o invitatie la cafea relaxanta, intre prieteni!

   Va asteptam, asadar, pe 28 ianuarie 2016, intre orele 18.00 si 21.00, la Time In Cafe & Bistro, str. Mihai Eminescu nr.38 ,o locatie speciala si discreta ce ne primeste cu drag sa pregatim hrana aproape vegana.

De ce aproape vegana?

   Cristina Draghici, consilierul nostru in nutritie, vine in intampinarea invitatilor cu experienta si trucurile de aplicat in pregatirea hranei cat mai naturala si cat mai putin procesata, idei ce se vor reflecta in aspectele fizice si felul in care ne simtim in momentul in care le vom folosi.

   Pentru ca toate acestea sa fie folosite si in viata de zi cu zi, este necesara o alta perspectiva asupra a ceea ce ne dorim de la noi insine.

   Pentru aceasta, Monica Dinu ne va povesti, din proprie experienta, cum putem privi in interior, sa deslusim un stil de viata simplu traind intr-o lume nebuna, nebuna… poate tocmai cu ajutorul unei cafele, unui ceai sau a unei ciocolate calde cu proprietati alcaline tocmai buna de oferit unui organism in schimbare.

   Pe Monica Dinu o puteti gasi pe https://www.facebook.com/profile.php?id=100003532309967

   Vom gati, vom vorbi, vom gasi raspunsuri la intrebari alaturi de un partener special de discutii, cu psihologul Radu Leca. Cu siguranta vom avea ce sa-l intrebam si vom afla lucruri foarte interesante, deci asteptam cu nerabdare ziua de joi, 28 ianuarie.

Le multumim pentru implicare si sustinere.

 

Hraneste-te constient - atelier culinar

 

 

   Costul atelierului este de 50 ron/persoana, degustarea produselor pregatite, apa si cafeaua sau ceaiul (organice) va sunt oferite in acest pret.

Locurile sunt limitate insa la 25,deci rezervati din timp!

Multumim!

Un cadou de la organizatori valabil pana la data de 24 ianuarie:

Daca doriti sa participati impreuna cu un membru al familiei, puteti rezerva 2 locuri contra sumei de 80 ron (in loc de 100 ron).

Pentru cei ce vor sa vina impreuna cu prietenii, le oferim rezervarea locurilor astfel: 3 platitori + 1 gratuit (150 ron / 4 prieteni).

   Se anunta un eveniment organizat cu mult suflet,cu buna dispozitie. Lasati grijile deoparte, reamintiti-va aroma si placerea gatitului natural si veniti sa ne relaxam impreuna!

   Opriti-va pentru o seara din rutina zilnica si aflati cat de multe puteti investi in voi si in cei dragi, doar schimband un pic perspectiva!

Mai multe informatii pe adresa evenimentului https://www.facebook.com/events/1165933123424853/

Persoane de contact:

– 0724 244 117 Cristina Draghici, consultant nutritionist
– 0745 670 157 Monica Dinu, organizator evenimente

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register