Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Carl Jung Face to Face [interviu complet]

  Un interviu de aur al editorialistului John Freeman cu Carl Gustav Jung, in casa acestuia din Zürich. Interviul releva detalii din copilaria lui Jung, incluzand momentul implinirii varstei de 11 ani, cand filozoful realizeaza ca este o constiinta individuala.

   Jung vorbeste despre prietenia sa cu Sigmund Freud si explica de ce aceasta prietenie a fost sortita esecului. Jung este intrebat despre credinta sa in Dumnezeu, moment in care acesta raspunde ca nu crede, ci stie ca divinitatea exista. Si, spune Jung, stie – stie, ,nu crede – ca moartea nu este un final. In final, Jung prezice ce viitor va avea omenirea, in conceptia sa si descrie ce-ar trebui sa faca unmanitatea ca sa supravietuiasca.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register