Disclaimer

Materialele prezentate pe Raftul cu idei, la adresa web www.raftulcuidei.ro, pot prezenta urmatoarele caracteristici:

1. Sunt materiale originale, semnate de autorul de drept, autor ce isi asuma continutul lucrarii, fiind singurul responsabil pentru legitimitatea, veridicitatea si alte aspecte derivate ale articolului/articolelor semnate de acesta.

2. Sunt materiale preluate de pe website-uri partenere cu care Raftul cu idei a convenit o colaborare si/sau are acceptul expres pentru a prelua materialul in cauza.

2.1 In cazul materialelor traduse si adaptate pentru Raftul cu idei, provenite din surse internationale, din sau similare cu cele din art. 2.1, publicarea respectivelor articole se face cu citarea sursei, de obicei la sfarsitul articolului, cu link ce trimite catre surse.

3. Materialele preluate de terti trebuie sa trimita un link catre pagina originala a articolului de pe Raftul cu idei. Respectati munca autorului, mai ales in conditiile in care materialele oferite pe Raftul cu idei sunt produsul unui voluntariat neremunerat.

4. In cazul unei incalcari a dreptului de autor, al unui articol defaimator, rasist, jignitor etc., sau al unei inadvertente, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@raftulcuidei.ro specificand cu acuratete abaterea.

raftul cu idei website cultural

Lectura placuta!

Echipa Raftul cu idei