Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Sculptura in carti - de la gunoi in galerii de arta

Sculptura in carti – de la gunoi in galerii de arta

  Lucrarile prezentate aici ii apartin lui Guy Laramee, un artist canadian ce-si foloseste uimitorul talent de a sculpta in carti pentru a readuce la valoare carti aruncate. Astfel, sculptura in carti nu este doar o tehnica artistica, ci si modalitatea prin care gunoiul redevine opera de arta. Sculpturile artistului sunt splendid realizate: muntii, pesterile, canioanele, grotele, peisajele romantice – toate par reale.

   Pentru ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, delectati-va, mai jos, cu cateva exemple ale operei artistului. Pentru mai multe fotografii ale lui Guy Laramee, vizitati website-ul acestuia.

sculptura in carti

sculptura in carti

sculptura in carti

sculptura in carti

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register