Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

In Orbit - O instalatie plutitoare gigantica

In Orbit – O instalatie plutitoare gigantica

  Artistul si arhitectul Tomás Saraceno a conceput o masiva instalatie, pe nivele, suspendata in aer, la peste 25 de metri. Conceptul sau este gazduit de catre muzeul Kunstsammlung Renania de Nord-Westfalia, in Düsseldorf, Germany. Instalatia, numita “In Orbit”, se intinde deasupra verandei muzeului, sub tavanul de sticla securizata al pavilionului muzeal K21 Ständehaus.

   In Orbit prezinta trei nivele de plasa impletita, din otel. Pe fiecare dintre cele trei nivele se afla sase sfere gonflabile, transparente, ce variaza ca dimensiuni, cea mai mare avand 8 metri in diametru.

in Orbit

Fotografie de Studio Tomás Saraceno © 2013


In Orbit

Fotografie de Studio Tomás Saraceno © 2013


In Orbit

Fotografie de Studio Tomás Saraceno © 2013

[via]

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register