Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

stiinta cum se formeaza fulgii de zapada

Cum se formeaza fulgii de zapada?

  Ne-am minunat intotdeauna de simetria si arhitectura liliputana a fulgilor de zapada, ori de cate ori ii tineam in varful degetului, sau cand ii priveam lipindu-se de geam. Si ne-am intrebat mereu: cum se formeaza fulgii de zapada?

   Vyacheslav Ivanov a reusit sa filmeze intregul proces al formarii fulgilor de nea, folosind tehnica timelapse, o tehnica ce comprima filmarea de lunga durata pentru a reda perceptibil un process extrem de lent, pe care altfel nu l-am observa. Evident, filmarea a fost efectuata folosindu-se un microscop si multa, multa rabdare. Filmarea de mai jos nu este alterata digital.

Merry MMMXmas 2014 from MMMultiply on Vimeo.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register