Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Frumosul copac uscat. Fotografie

Frumosul copac uscat – Arta fotografica

arta fotografica

Fotograful Kevin Day a simtit cum il cuprinde inspiratia, intr-o buna zi, cand a descoperit un copac uscat si singuratic, intr-un parc. Ani de zile, fotograful s-a reintors in acelasi loc in care copacul statea impasibil, pentru a-i captura silueta seducatoare in contrast cu mediul natural inconjurator.

   Desi artistul a facut nenumarate fotografii, a reusit sa obtina in fiecare dintre ele unicitatea si frumusetea copacului. Day a spus-o cel mai bine, cand a declarat: “Exista acest batran copac minunat, neschimbat de-a lungul anilor. Si totusi, pot sa-i fac sute de fotografii in timpul fiecarui anotimp si doar cateva, foarte putine, arata la fel. E  totul despre schimbarea in jurul neschimbarii

   Toate imaginile prezentate in acest articol sunt disponibile ca print si tablou aici.

arta fotografica

arta fotografica

arta fotografica

arta fotografica

arta fotografica

[via]

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register