Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Notre Dame de Paris Musical

  Fiind fidel romanului cu acelasi nume al lui Victor Hugo, musicalul urmareste povestea tragica a Esmeraldei, precum si inabusirea actiunii tiganilor organizati in ceea ce au numit ei „la cour des miracles”. Esmeralda, o tiganca frumoasa, cucereste inima atat a lui Phoebus (capitan in garda regelui), cat si a preotului din catedrala Notre Dame de Paris, Frollo. Dar cea mai emotionanta dintre toate este dragostea ce i-o poarta „Cocosatul” Quasimodo, clopotarul catedralei. Actiunea este povestita de Gringoire, poet si menestrel, „print al strazilor Parisului”. Cred ca ar trebui sa uitam putin de varianta Disney si sa ne delectam cu probabil cel mai frumos musical de pana acum.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register