Usi Deschise la UNATC 2017

0
313
Usi Deschise la UNATC 2017

Comunicat de presa: Usi Deschise la UNATC 2017

   Între 3 și 5 martie, Uși Deschise, aflate la cea de-a XXI-a ediție, vă oferă șansa de a fi studenți la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

   Dacă sunteți pasionați de domeniul artistic sau curioși să aflați cât mai multe din culisele facultăților de teatru și film puteți să participați la ateliere și cursuri deschise de actorie, coregrafie, exerciții de regie-teatru, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri interactive de scrimă, proiecții de film, workshop-uri de regie film și animație, expoziții de scenografie și întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural și jurnalism teatral. Cu această ocazie, veți primi informații utile despre admitere și veți putea intra în dialog cu reputați profesori.

   În fiecare seară, sunteți invitați la spectacolele „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasă” după I. L. Caragiale sau „Frumoasa și bestia”, după Jean-Marie Leprince de Beaumont unde veți descoperi talentul și pasiunea studenților noștri.

   Ușile se deschid vineri, 3 martie, la ora 10:00 la sediul UNATC „I. L. Caragiale”, str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, București.

   Puteți găsi programul complet al evenimentului pe site sau pe pagina de Facebook.

 Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: unatc.i.l.caragiale@gmail.com

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.