Spectacole Teatrul de Pica 2 si 9 aprilie

0
284
Spectacole Teatrul de Pica 2 si 9 aprilie

Comunicat de presă: Spectacole Teatrul de Pică 2 și 9 aprilie

Lasă-mă să te sărut!

   Pe 2 aprilie, începând cu ora 19:30, Teatrul de Pică vă invită la Epic Bar (str. Colței nr. 50) la premiera oficială a comediei „Lasă-mă să te sărut!”.

   „Lasă-mă să te sărut!” („Portrete I”) este prima producție a companiei independente „Teatrul de Pică”, din București. Spectacolul reunește 5 actori tineri care și-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreți prezintă publicului portrete umane extrem de adevărate și contemporane.

   Doamnelor și domnilor, vă plimbați zilnic prin oraș. Treceți mereu pe aceleași străzi. Vă treziți și vă îndreptați spre o țintă precisă. Niciodată nu întoarceți privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăboviți cu privirea asupra detaliilor din jur. V-ați gândit vreodată că, poate, dacă v-ați desprinde ochii de dalele trotuarului ați descoperi lumea? Nu trăim singuri.

   Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e și mai greu de păstrat. Să te-ndrăgostești e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieții. Iubiți, zâmbiți și aplaudați dragostea. Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

   Dragii noștri, poftiți într-o lume dominată de iubire, pentru a vă delecta cu câteva figuri din societatea urbană. Opriți-vă pentru o oră și ridicați privirea spre scena unde veți descoperi personaje și oameni incredibil…de adevărați. Veți avea, poate, surpriza să vă recunoasteți printre portretele noastre.

   Distribuția: Maestrul de ceremonii: Tudor Sicomaș; Irma Lambert / Ea : Lavinia Alexandru
Pastorul Shannon/ Baiatul: Ștefan Opreanu; Armand : Antonio Tadeusz Mincă; Maggie/ Fata: Oana Burcescu

   Un spectacol de Tudor Sicomaș și Antonio Tadeusz Mincă

   Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică

Captiv în teatru – PREMIERĂ OFICIALĂ

    Pe 9 aprilie, începând cu 19:30, la Epic Bar (str. Colței nr. 50), Teatrul de Pică prezintă a treia premieră a stagiunii 2016-2017: „Captiv în teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz Minca, Gabriela Alexandru si Mihai Dunarintu (Eenglish Mihai) la vioara. Scenariu si concept – Tudor Costin Sicomas.

   Vă invităm ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginatii și să deveniți și voi captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește? Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

   O fată care este la fel de…captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund…misterioase personaje. O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol – CAPTIV ÎN TEATRU.

Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.