Spectacol de Craciun la Tandarica semnat CNI Tudor Vianu

0
624
spectacol de Craciun - CNI Tudor Vianu

   Echipa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu, unul dintre cele mai cunoscute licee din Bucuresti, are placerea de a va invita marti, 23 decembrie, ora 1800, la Teatrul Tandarica (punct de reper – Piata Lahovari), la un spectacol de Craciun care incheie stagiunea 2014. Elevii-actori dedica colinde profesorilor, parintilor, colegilor si, nu in ultimul rand, tuturor celor care iubesc teatrul si doresc sa fie aproape de ei, in prag de sarbatoare!

   2014 a fost un an prolific, in care cei 60 de actori ai echipei de teatru a CNI Tudor Vianu, cantareti si dansatori, au pus in scena doua premiere: Chirita in provintie (adaptare dupa comedia lui Vasile Alecsandri) si Romeo si Julieta (un musical pe muzica lui Gerard Presgurvic). S-a reluat, de asemenea, spectacolul lor de suflet, Buna seara domnule Wilde!. Pentru inceputul anului 2015, elevii au in pregatire un nou spectacol muzical, Notre Dame de Paris.

   Cele mai reusite secvente din aceste spectacole le veti putea urmari in reprezentatia de Craciun de la Teatrul Tandarica. Echipa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu va asteaota cu drag, in speranta ca ii veti onora cu prezenta dumneavoastra!

spectacol de Craciun - CNI Tudor Vianu
imagine din spectacolul Buna seara, domnule Wilde! | CNI Tudor Vianu

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.