Sex, dragoste si alte nebunii – o noua avanpremiera a Teatrului de Pica

1
349
Sex dragoste si alte nebunii

Comunicat de presa: Sex, dragoste si alte nebunii – o noua avanpremiera a Teatrului de Pica

   Faceti-i persoanei iubite un cadou special cu ocazia Valentine’s Day. Fiti originali si oferiti-i o dedicatie speciala teatrala. Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si alte nebunii” – o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 16 februarie, de la ora 20:00, Epic Bar si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

   Multe definitii au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea a fost una dintre cele mai discutate si enigmatice teme ce au facut subiectul cartilor, operelor, bucatilor muzicale, poeziilor. Platon a spus ca iubirea e un delir, a fi indragostit e o boala, o nebunie. Daca iti lipseste iubirea, iti lipseste viata. Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul.

   Va invitam sa ne urmati in fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot… pentru nimic. Alteori, pasiune nebuna. Uneori si putina cearta. Veti intalni de toate, pentru toti.

SEX, DRAGOSTE SI ALTE NEBUNII – avanpremiera, o productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de Epic Bar

Un spectacol de Tudor Sicomas

Cu: Antonio-Tadeusz Minca, Stefan Opreanu, Lavinia Alexandru, Gabriela Alexandru, Burcescu Oana si Tudor-Costin Sicomas

   Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 20 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

   Rezervari: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

Discutii pe Facebook
books-express.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.