Sculpturi din lanturi de bicicleta

0
623
sculpturi din lanturi de bicicleta

   Cand vine vorba despre arta si creativitate, mintea umana si ideile sale sunt infinite. Pentru a evidentia regula, artistul corean Young-Deok Seo s-a facut cunoscut lumii prin lucrarile sale creative, facute din lanturi reciclate de bicicleta. Artistul a transformat lanturile de bicicleta in ceva inovativ si intrigant: chipuri meditatoare gigantice.

   In proiectul sau, intitulat “Meditatie”, artistul a expus cateva chipuri spectaculoase, imense, care par a medita profund. Dupa spusele sale, expresiile creatiilor lui infatiseaza realitatea piesei metalice si suferinta pe care o cauzeaza stilului de viata modern. Cand privesti aceste lucrari pentru prima data, chipurile par a medita si a nu avea nici o alta expresie, insa daca privesti si a doua oara, se observa ca aceste fete oglindesc multe si diferite expresii din viata umana.

sculpturi din lanturi de bicicleta

   Aceste sculpturi din lanturi de bicicleta sunt create intr-un caracteristica distinctiva. Frumusetea acaparatoare a sculpturilor este remarcabila, mai ales ca, la prima vedere, nu-ti dai seama ca sunt facute din lanturi de bicicleta. Design-ul unic si suprafata lucioasa a acestor chipuri tacute, fac din lucrari centrul atentiei oricarei expozitii de arta.

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Sculpturi din lanturi de bicicleta

libhumanitas.ro

LEAVE A REPLY