Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. - Lauren Tarshis. Recenzie de carte

Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. – Lauren Tarshis. Recenzie de carte

  Volumul face parte din colectia AM SUPRAVIETUIT a autoarei Lauren Tarshis – colectie aparuta la editura Gama -, volumul Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. reprezinta o lectura cel putin interesanta pentru copii si adolescenti deopotriva. Toate volumele seriei AM SUPRAVIETUIT abordeaza intr-o maniera presarata cu suspans dezastre reale din istoria umanitatii, in care personajul principal scapa deznodamantului fatidic care i s-ar fi putut intampla.

recenzie de carte - Am supravietuit distrugerii orasului Pompei

recenzie de carte | Am supraviețuit distrugerii orașului Pompei, 79 d. Hr. – Lauren Tarshis

   Volumul de fata face referire la eruptia celebrului vulcan Vezuviu peste orasul Pompei, in anul 79 d. Hr. Povestea in sine este interesanta si antrenanta in timp ce ofera un nivel moderat de context si detalii educative in ceea ce priveste evenimentul. O lectura usoara, in care personajele sunt inaftisate prin descrierea culturii si a obiceiurilor acestora. Regasim in paginile Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. si detalii despre nivelul de perceptie al oamenilor de atunci asupra naturii si a misterelor pe care un vulcan le reprezinta, intr-o era in care oamenii abia descopereau ce este acela un vulcan.

Scurta introducere:

   Marcus si tatal lui sunt sclavi in orasul Pompei, in anul 79 d. Hr. Cei doi vor cu inversunare sa scape din mainile nemiloase ale celor ce i-au capturat, iar cand eroii nostri descopera ca huruiturile muntelui Vezuviu par a prevesti ceva mult mai periculos decat un mic cutremur, incep sa isi doreasca ceva mai mult decat eliberarea din sclavie. Vor sa scape din Pompei inainte de a fi prea tarziu!

   Am supravietuit distrugerii orasului Pompei este o poveste tata/fiu foarte buna, care include informatii interesante despre istoria imperiului Roman. Pe langa descrierea eruptiei muntelui Vezuviu, cartea ofera si o explicatie credibila despre cum un sclav ar fi fost capabil sa citeasca semnele despre ce avea sa se intample.

   Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. pastreaza calitatea celorlalte aparitii ale colectiei, cu prisosinta.

   Volumul este disponibil la editura Gama, impreuna cu intreaga colectie.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register