Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Recenzie Multe vieti, multi maestri, de Brian L. Weiss. Un spirit in mai multe trupuri?

Multe vieti, multi maestri, de Brian L. Weiss. Un spirit in mai multe trupuri?

Dincolo de faptul ca romanul Multe vieti, multi maestri a aparut la noi incadrat in categoria “esoteric”, el merita a fi citit de oricine, de toata lumea. Pentru ca este usor de parcurs, pentru ca deschide niste perspective de gandire si simtire, pentru ca e altfel.

   Brian L. Weiss este un psihoterapeut american binecunoscut in bransa sa, cu studii si cercetari aprofundate, dincolo de uzualele psiho-sedinte “pe canapea”.

multe vieti multi maestri - Brian L. Weiss   Dupa patru ani de tacere, in care n-a indraznit sa povesteasca despre experientele sale de teama ridiculizarii, sau riscand sa fie exclus din breasla, a luat hotararea sa spuna clar comunitatii ceea ce a aflat.

   Avand structura mentala a omului de stiinta, cu o bogata pregatire ca psihiatru, ce se bazeaza pe fapte si dovezi, Brian L. Weiss isi trateaza pacientii aplicand buchia numeroaselor carti citite si invatate. Catherine este unul dintre acesti pacienti care apeleaza la el pentru vindecare. Vindecarea de fobii, de anxietate, de blocajele ce-i fac viata personala un calvar. Un calvar zilnic care incepe cu insomnii si se termina cu cosmaruri.

   Dupa cateva tehnici de terapie aplicate pentru tratarea anxietatii, insa fara rezultate notabile, Weiss apeleaza la hipnoza. Cu acordul pacientei, terapeutul incearca regresia hipnotica – metoda care, aplicata corect, descatuseaza si scoate la iveala ceea ce constientul tine ingropat (deseori pentru sanatatea lui).

   Astfel, incursiunea in vietile anterioare ale pacientei sale ii dezvaluie toate traumele si ipostazele prin care a trecut Catherine – sau mai exact spus, spiritul ei.

   Initial foarte sceptic, Weiss exploreaza cu rabdare trairile sub hipnoza ale pacientei. Ulterior, uimit si incantat, observa imbunatatiri remarcabile in comportamentul si starea ei emotionala.

   Dar ceea ce-i tulbura universul stiintific sunt mesajele “de dincolo” primite prin Catherine.

   Mesaje clare, directe si mai presus de toata stiinta lui. Mesaje care ii pun la indoiala sistemul de credinte, ii schimba viata si, mai ales, gandirea mult prea pragmatica.

 

multe vieti multi maestri - Brian L. Weiss

Brian L. Weiss

 

Multe vieti, multi maestri – o carte interesanta si captivanta. O carte care i-a impresiunat si pe altii:

   „O relatare profund miscatoare a trezirii spirituale neasteptate a unui om. Aceasta carte extrem de curajoasa a facut loc unei casatorii intre stiinta si metafizica. O lectura obligatorie pentru o lume dornica, in cautarea sufletului.” – Jeanne Avery

   „O relatare fascinanta pe studii de caz, care fundamenteaza eficienaa terapiei pe vietile anterioare. Cartea va deschide usi pentru multi dintre aceia care nu au luat niciodata in considerare valabilitatea conceptului de reincarnare.” – Richard Sutphen

Discutii pe Facebook
books-express.ro

?n loc sa stau la cratita, buchisesc literatura, absorb filme, schingiuiesc sudoku si detest televiziunea. ?ntre o omleta si un sandvis, scriu. Pentru ca n-am talent de scriitor, scriu despre ce-au scris altii, cu talent. Si dupa ce-mi obosesc capul, trec la picioare: dansez salsa.

Comments
  • Iulia

    Incearca sa pastrezi virgula inteligenta din titlu in cadul articolului tau! Delimitativa ori ba, are un scop gramatical ajutator pentru cei mai multi dintre noi.

    28 sept., 2014
    • Iulia, multumim pentru observatie. Trebuie sa-mi asum eroarea, de care nu se face vinovata Laura, ci eu. Articolul original contine virgula oportuna. Interfata de editare a scos-o, raportand titlul la fraza-cheie si vice-versa in corpul articolului.

      29 sept., 2014
Post a Comment

You don't have permission to register