Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Recenzie Manuscrisul gasit la Accra - o dezamagire marca Coelho

Manuscrisul gasit la Accra – o dezamagire marca Coelho

Un grup de speriati – speriati de un iminent razboi pentru cucerirea Ierusalimului, anul de gratie 1099 – pun întrebari existentiale Înteleptului. Înteleptul raspunde fiecaruia, evident, ceea ce vrea sa auda fiecare, ca de-asta e Întelept!

Manuscrisul gasit la Accra - Coelho - recenzie de carte

Manuscrisul gasit la Accra, Paulo Coelho | recenzie de carte

   Si uite asa, avem o însiruire de sfaturi despre cum sa traiesti mai bine si mai în pace cu cei din jur si cu tine însuti. Este limpede ca sfaturile Înteleptului n-au fost urmate si n-au avut nici un efect. Pentru ca si dupa 915 ani lumea este la fel de speriata si de haotica.

   Manuscrisul gasit la Accra un roman în care am gasit o sumedenie de truisme, fraze care, spuse de matusa Maricica, nu le-ar lua nimeni în seama. Dar daca au fost scrise de Coelho ele se vând ca pâinea calda.

   ”Greutate” este numele unei unelte vechi, creata doar ca sa ne ajute sa aflam cine suntem.” – Serios?! În joaca, daca înlocuiesc cuvântul „greutate” cu: demnitate, iubire, credinta, invidie etc. rezulta o fraza la fel de banala…

Credinta ne arata ca niciodata nu suntem singuri” – asta o poate spune orice credincios. Dar daca o spune Coelho ne trezim cu înca un best-seller pe cap…

   Manuscrisul gasit la Accra – de citit numai daca e singura carte pe care o ai.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

?n loc sa stau la cratita, buchisesc literatura, absorb filme, schingiuiesc sudoku si detest televiziunea. ?ntre o omleta si un sandvis, scriu. Pentru ca n-am talent de scriitor, scriu despre ce-au scris altii, cu talent. Si dupa ce-mi obosesc capul, trec la picioare: dansez salsa.

Post a Comment

You don't have permission to register