Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Zodiacul poetic - Concurs de poezie cu taifas!

Zodiacul poetic – Concurs de poezie cu taifas!

Zodiacul poetic – Concurs de poezie cu taifas!

Comunicat de presa

   Teatrul Arte dell Anima inaugureaza cursul de astrologie intensiva Sub Zodia Poetului. Pe parcursul acestui an, in fiecare luna, intr-o luni, seara, se vor alinia planetele pentru aniversarea unei personalitati culturale romanesti de ieri si de azi.

   La citirea fiecarei astrograme poetice va fi prezent cate un invitat special, ales anume sa fie compatibil cu harta artistica a celui celebrat.

   Juriul va premia cele mai fidele si originale interpretari. Premiile vor fi desprinse din decorurile fabuloase ale fiecarui univers poetic prin care vom calatori, dupa cum urmeaza:

  • Premiul O stea langa Alcor oferit de Arte dell Anima
  • Premiul Calatorului informat oferit de un partener media
  • Premiul Calauzei Poetice oferit de invitatul special

   Nota bene! Se cauta si stele noi, cu sau fara nume.

   La finalul celor 12 luni, castigatorii fiecarei serate culturale se vor intalni intr-un duel, menit sa stimuleze creativitatea participantilor, care vor avea parte de premii speciale.

   Zodiacul lunii Februarie. Marin Sorescu

   Seara cu literatura, zaibar, muzici si umor oltenesc.

   El zarii lumina pe pamant si se nascu. Iote-asa, sa vada ce mai faceti.

   Asa ca fuguta in sus, pe Fainari, pe 29 februarie, la ora 19:00 fix, ca trece cercul la vale. Hai cu liliecii, cu pozele si cu interpretii pana pe 15 februarie la adresa office@artedellanima.ro, ca se lasa cu pomana-n viu! Tu-i mama ei de geometrie perfecta… Vezi ca vine si Anica lu’ Dumitru Ghinea, de-i neam cu Turuc al batran de la Gura Racului. Ala de-i zice Prazaru, c-a venit colea de la Amaradia unde se pune mult praz. Si cica vine si Zamfu. Florin a lu’ Zamfirescu, de!

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register