Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

Comunicat de presa

Sambata, 25 aprilie, intre 11.00 si 20.00, Fundatia Calea Victoriei isi deschide portile pentru cei care doresc sa participe gratuit la ateliere culturale. Poate vrei sa explorezi domenii noi si nu stii ce ti s-ar potrivi. Sau esti pur si simplu curios si vrei sa cunosti oameni interesanti. Oricum ar fi, noi te asteptam cu ateliere de pictura, dezvoltare personala, actorie, istoria religiilor, machiaj, istoria artei sau a parfumului.

Vei sta de vorba cu lectorii nostri – actori, pictori, coacheri, istorici sau stilisti – pentru a afla mai multe despre subiectele care te pasioneaza. Mai mult, daca vrei sa descoperi evenimentele pe care le punem la cale, cursurile dedicate copiilor sau bursele pe care le oferim, noi te asteptam cu drag sa povestim.

 

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei – program:

11.00 – 12.00

Jocuri de Improvizatie, cu Alexandru Pribeagu, actor

Atelier de pictura in Acuarela, cu Maria Balan, artist plastic

 

12.30 – 13.30

Esti ceea ce Gandesti, cu Eduard Bucescu, coach

Demonstratie de Machiaj cu Valentina Balasa Ario, creator de imagine

 

14.00 – 15.00

Simbolista Mandalei, cu Mario Barangea, specialist istoria religiilor

Case de Moda celebre: haine, parfumuri si pantofi, cu Monica Neatu, istoric

 

15.30 – 16.30

Atelier de Actorie, cu Smaranda Caragea, actrita

Introducere in Astronomie, cu Adrian Sonka, astronom

Atelier de Desen, cu Teodora Varzaru, artist plastic

 

17.00 – 18.00

Alegeri constiente, cu Laura Pecie, coach

Feminitate si arta. Trei nuduri celebre de Titian, Ingres si Manet dezvaluite de Cosmin Ungureanu, specialist istoria artei

 

18.30 – 19.30

Arta de a Asculta, cu Violeta Dinca, coach

Atelier de Storytelling, cu Marinela Rata, consilier dezvoltare personala

Atelier de Scenaristica – Cum se scrie un film, cu Vlad Trandafir, scenarist si regizor

 

Pentru ca locurile sunt limitate, te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro precizand atelierul la care vrei sa participi. Despre fiecare dintre lectori, dar si despre atelierele pe care le sustin poti citi mai multe la www.victoriei.ro

Participantii la atelierele gratuite vor primi vouchere care ofera reducere de 10% la un curs al fundatiei, la alegere, din programa lunii mai. Daca esti elev sau student, poti participa gratuit la cursurile noastre prin solicitarea unei burse. Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii la contact@victoriei.ro o cerere care sa contina motivatia solicitarii. Bursele se acorda in limita locurilor disponibile la fiecare curs sau eveniment.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register