Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

Sambata 4 iunie 2016 – Ateliere gratuite si Targ de Vara

Comunicat de Presa

   Sambata, 4 iunie, intre 11.00 si 18.00, Fundatia Calea Victoriei te invita la Ziua Portilor Deschise sa te bucuri de subiectele seducatoare ale atelierelor pregatite pentru vara aceasta.

   Participa gratuit la demo-urile noastre si exploreaza teme captivante precum: psihologia si dezvoltarea personala, istoria artei, moda si frumusetea, astronomia, animatia japoneza, filmul, istoria Bucurestiului, povesti orientale, religia si mistica.

   Te vei delecta alaturi de lectorii fundatiei – regizori, muzicologi, pictori, coacheri, psihologi, istorici sau stilisti – daca alegi sa iti petreci serile de vara intr-o atmosfera destinsa si efervescenta, impreuna cu oameni originali.

   Participantii la demo-urile noastre vor primi un voucher de 50 ron care poate fi avans pentru unul dintre Cursurile de Vara.

   Daca ne vizitezi, in curtea noastra vei gasi un TARG animat de artizani si artisti pasionati, care aduc sapunuri naturale parfumate, lumanari din soia in cescute retro, bijuterii cu pietre semipretioase, perle elegante, genti colorate, coliere pictate manual, podoabe din matase, accesorii din portelan, tricouri cu motive populare romanesti, dulciuri rafinate, ilustratii ingenioase si dulceturi savuroase.

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei

   Programul Zilei Portilor Deschise (ateliere de 1h):

11.00 – 12.00

13.00 – 14.00

  • Istoria Muzicii: de la Baroc la Pop, lector Radu Mihalache
  • Fascinantul cer instelat – incursiune in Astronomie, lector Adrian Sonka
  • Animatia japoneza – Mituri, zei si alte spirite, lector Alice Teodorescu

15.00 – 16.00

17.00 – 18.00

   Pentru ca locurile la atelierele gratuite de mai sus sunt limitate, te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro, precizand subiectul care te intereseaza.

   Daca vrei sa ii cunosti pe lectorii nostri si sa afli experientele lor de la cursuri, intra pe canalul nostru de Youtube sa vezi filmuletele noastre din seria Inspiram prin Arte.

   Locul de desfasurare: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si a Pietei Sfanta Vineri – B- dul Corneliu Coposu)

   Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register