Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

WORKSHOP gratuit de transformare si bunastare personala

WORKSHOP gratuit de transformare si bunastare personala

WORKSHOP de transformare si bunastare personala

cu Odette Dimitriu si Mirela Pop

***

Eveniment in cadrul campaniei „Te asteptam in librarie!”

Miercuri, 28 octombrie, ora 18:00

Libraria CLB Nr.17Mihail Sadoveanu”, Bd. Magheru, nr. 6-8, Bucuresti.

***

 

   Editura Herald va invita miercuri,  28 octombrie, incepand cu orele 18:00, sa luati parte la un workshop experimental centrat pe explorarea eficientei abordarilor si tehnicilor terapeutice actuale de optimizare fizica si psihica, privite ca solutii naturale pentru imbunatatirea vietii cotidiene.

Evenimentul care va avea loc la Libraria CLB „Mihail Sadoveanu”, se va bucura de prezenta a doua invitate  – specialiste in terapia cognitiv-comportamentala:

  • Odette Dimitriu (Conf. univ. dr. Facultatea de Psihologie a Universita?ii Titu Maiorescu);
  • Mirela Pop (Medic primar de recuperare medicala, medic homeopat ?i psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala).

   De-a lungul serii va fi dezvaluita o varietate de solutii accesibile, menite sa indeparteze grijile si stresul din rutina zilnica pentru identificarea sursei personale de putere si armonie. Indrumati de specialialisti, cei prezenti vor avea ocazia sa gaseasca solutii la o serie de afectiuni si la multe alte probleme personale cu care se confrunta.

    Abordarea se va baza pe exemple concrete si, in plus, va avea loc o demonstratie practica de inductie hipnotica realizata pe unul dintre participanti.

    Workshop-ul propune publicului o trecere in revista a mai multor studii stiintifice pe care se bazeaza practicile promovate si include totodata  lucrul experiential si multe elemente care incurajeaza activarea potentialului latent al oricarei persoane pentru atingerea unui echilibru emotional optim.

Va puteti inscrie si pe pagina Evenimentului Facebook

WORKSHOP de transformare si bunastare personala

***

   Odette Dimitriu este doctor in psihologie si conferentiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti. A publicat numeroase articole, studii si cercetari, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv-comportamentale si al terapiei prin hipnoza. Este atestata ca psiholog principal autonom si supervizor de catre Colegiul Psihologilor din Romania, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie. A sustinut workshop-uri dedicate antrenarii capacitatii si conduitei empatice a terapeutului, considerati drept factori predictivi importanti ai succesului in psihoterapie. Odette Dimitriu este presedinte al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) si autoare a volumului „Comunicare terapeutica”, publicat la Editura Herald in 2014.

   Mirela Pop este medic primar de recuperare medicala, medic homeopat si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. De asemenea, tine cursuri in cadrul formarii psihoterapeutilor de orientare cognitiv-comportamentala. Atat in experienta sa clinica, dar si in articole si lucrari de specialitate (Abordarea homeopatica a convingerilor disfunctionale – 2011), promoveaza o abordare bazata pe echilibrul fin dintre corp si psihic. Mirela Pop este autoare a volumelor „Homeopatie in psihoterapie” (2014) si „Doctore, ma doare viata!” (2015), publicate la Editura Herald.

   Comunicare terapeutica: Tehnici si modele ale schimbarii – Odette Dimitriu

   Revelandu-se ca o contributie importanta la formarea viitorilor psihoterapeuti, precum si la educarea continua a specialistilor deja experimentati, volumul de fata prezinta metode de adaptare la nevoile specifice ale fiecarui pacient si incurajeaza in mod constructiv dezvoltarea conduitei empatice a psihoterapeutilor.

   Doctore, ma doare viata! – Mirela Pop

   Acest volum ofera o perspectiva proaspata asupra numeroaselor probleme emotionale si a obstacolelor psihologice care ne impiedica sa ducem o viata implinita si echilibrata. Fara sa ofere sfaturi si solutii traditionale, cartea va va inspira sa abordati cu succes blocajele si punctele nevralgice.

Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala – Mirela Pop

   Mirela Pop prezinta o alternativa la metodele traditionale de tratament medical. Descoperiti puternica influenta pe care remediile homeopate o exercita asupra suferintelor mentale, care in multe cazuri stau, de fapt, la baza suferintelor noastre fizice.

***

Intrarea la eveniment este gratuita!

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register