Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Webstock Romania 2017

Webstock 2017 – Cel mai mare eveniment de Social Media incepe maine

   Webstock, cel mai mare eveniment dedicat Social Media din Romania, incepe maine, 29 septembrie. Pe durata unei zile intregi, evenimentul reuneste personalitati recunoscute din mediul online, precum si profesionisti din domenii vitale ale mediului de afaceri din Romania.

   Intr-un maraton de peste 11 ore, evenimentul Webstock aduce pe scena lideri de opinie, creativi, fotografi, marketeri si oameni de afaceri, deopotriva.

   Unul dintre principalele beneficii pe care le aduce Webstock il reprezinta, indubitabil, uriasa oportunitate de networking, atat pentru bloggeri din diverse domenii, precum si pentru parteneri de afaceri, antreprenori si specialisti.

   In cadrul evenimentului se vor desfasura si Webstock Awards, la a zecea editie, o competitie in care se va aduce recunoastere unora dintre cele mai creative, inedite si de succes proiecte lansate in mediul online, pe parcursul ultimului an.

   Incepand cu ora 9:00 dimineata, evenimentul va debuta cu Conferintele despre Social Media, unde vor impartasi cunostintele lor speakeri precum actorul Marius Manole, jurnalistul Lucian Mindruta, fotograful Alex Galmeanu si antreprenorul Matei Dima.

   Modele si idei inspirationale vor fi dezvaluite de catre seful biroului de Comunicare al MApN, Alin Preda, inventatorul Ionut Budisteanu, dr. Catalin Cristoveanu, seful sectiei de Terapie Intensiva de la Marie Curie si Claudiu Butacu, co-fondator EFdeN.

   Un studiu de caz interesant il reprezinta strategia de comunicare a MApN, evident restructurata in ultimul an. Vom afla, asadar, cum reuseste echipa de comunicare sa mentina o strategie eficienta in conditiile „stigmatului” de rigiditate cu care ne-au obisnuit institutiile de stat.

   In paralel, conferintele Webstock reunesc discutii despre blogging, sustinute, evident, de bloggeri consacrati si dezbateri de practici eficiente in Marketing. Cronologia conferintelor o puteti regasi aici, impreuna cu lista completa a celor ce vor lua cuvantul si a moderatorilor discutiilor.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register