Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

WALK IN BEAUTY

WALK IN BEAUTY – performance australian în premiera în România

   Pe 13 Octombrie la ora 20:00 Teatrul În Culise va asteapta în Piata Natiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub) sa vizionati în premiera un spectacol australian de teatru-dans: WALK IN BEAUTY. Regizat de Geoffrey Sykes, acest performance ”experimental” va promite un mix interesant între dans, poezie, imagine si muzica.

   Regizorul Geoffrey Sykes este cunoscut în lumea australiana pentru show-urile prezentate în cadrul Muzeului de Arta Contemporana din Sidney si a Galeriei de Arta NSW (New South Wales). Acesta se concentreaza pe tematici universale care urmaresc evolutia umanitatii si estetica fundamentala a sensibilitatii umane, pe care le transpune în scrierile sale, iar apoi construieste acest performance teatral unic si inovator. În ”Walk of Beauty” veti regasi un omagiu adus culturii stramosilor nostri, dar si un manifest distractiv care reda încrederea si frumusetea în oamenii de astazi. Proiectiile, muzica, dansul si poezia fac din ”Walk in Beauty” un spectacol pe care niciun spectator nu ar trebui sa îl rateze pentru ca ofera posibilitatea de a experimenta si de a descoperi numeroase teme si concepte.

WALK IN BEAUTY

   Pe lânga regizorul Geoffrey Skyes, în acest proiect sunt implicati si performerul-coregraf Alysha Firbank, bine-cunoscuta actrita din Sidney Susie Lindermann (voce), designerul grafic Janet Ayliffe (vizual) si compozitorul Tomoni Takahashi (muzica). Spectacolul va fi prezentat si în cadrul festivalului ”E-Motional: rethinking dance festival” care se va desfasura în aceasta toamna la Bacau.

   Pe lânga aceasta premiera, Teatrul În Culise va asteapta în Piata Natiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub) cu urmatoarele spectacole:

Sâmbata, 04 Octombrie, ora 19:00 – Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu (comedie dulce-româneasca)

Duminica, 05 Octombrie, ora 19:00 – Scrisori catre Rita: The Show (comedie erotica 18+)

Miercuri, 08 Octombrie, ora 20:00 – Asa se întâmpla cu toti oamenii obisnuiti  (spectacol tragicomic despre relatii)

Sâmbata, 11 Octombrie, ora 19:00 – Scrisori catre Rita: The Show (comedie erotica 18+)

Duminica, 12 Octombrie, ora 19:00 – Trei piese scurte fara sex (comedie înteleapta cu gust amarui)

Marti, 14 Octombrie, ora 20:00 – Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu (comedie dulce-românesca)

   Ne bucuram sa va oferim aceasta ocazie – de a vedea live un spectacol de pe un continent îndepartat, asa ca va asteptam Luni, 13 Octombrie, de la ora 20:00 sa experimentati aceasta calatorie culturala spre frumusetea umana: WALK IN BEAUTY. Rezervari la 0735.026.762 sau http://inculise.ro, iar pentru achizitionarea biletelor (din timp) accesati http://bilete.ro.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register