Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Usi deschise la 12 Days of Sins

Usi deschise la 12 Days of Sins – aniversarea În Culise

   În cadrul celor 12 zile pacatoase (part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar), În Culise va asteapta sa faceti cunostinta cu actorii teatrului în cadrul evenimentelor cu intrare libera. Noul sediu se afla pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub), un loc artsy si elegant. Desi intrarea este libera, locurile sunt limitate – asa ca sunati cu încredere  la 0735026762.

  Luni, 12 Ianuarie, de la ora 20:00, MONOLOAGELE VAGINULUI este spectacolul caruia i-am atribuit pacatul vanitatii. O monodrama despre universul feminin si toate misterele cuprinse în el.

    Marti, 13 Ianuarie, ora 20:00, COMMON LIVES sau Asa se întâmpla cu toti oamenii obisnuiti este un spectacol despre viata de cuplu, sex, droguri si… crima. O sa descoperiti ispita lacomiei de experienta, personajele fiind plasate sub semnul excesului. Se râde inteligent si dulce-amarui.

   Miercuri, 14 Ianuarie, ora 20:00, TREI PIESE SCURTE FARA SEX este spectacolul revoltei si mâniei. Veti regasi trei povesti de viata care va vor face sa râdeti si sa va gânditi mai mult la sensul vostru din aceasta lume.

   Joi, 15 Ianuarie, ora 20:00, revine pe scena un spectacol foarte apreciat – SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE. O comedie savuroasa în care veti descoperi greseala invidiei si un conflict închipuit între spectatori si actori.

   Vineri, 16 Ianuarie, ora 21:30, comedia e la ea acasa când Mincu, Maria, Florin si RADU ISAC (invitat special) se reunesc pe aceeasi scena pentru un show memorabil de STAND UP COMEDY.

   Duminica, 18 Ianuarie, ora 15:00, AUDITIA – un spectacol de teatru clasic, o comedie ruseasca în care râdem de mirajul strainatatii.

   Usile sunt deschise, iar echipa teatrului va asteapta sa veniti sa va bucurati de spectacolele lor. Nu uitati ca trebuie sa faceti rezervare pentru a prinde loc – telefonic la 0735026762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/. Garantam buna dispozitie!

Usi deschise la 12 Days of Sins

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register