Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

USI DESCHISE 2016 LA UNATC

USI DESCHISE 2016 LA UNATC

USI DESCHISE 2016 LA UNATC

Comunicat de Presa

   Deschidem Usile catre o Saptamana Altfel la UNATC!

   Intre 18 si 22 aprilie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” gazduieste cea de-a XX-a editie a Usilor Deschise si va invita sa descoperiti culisele celei mai importante universitati de artele spectacolului din Romania.

   Cei interesati sa urmeze o cariera in domeniul artistic sau curiosi sa descopere ce se afla dincolo de emotia care se poate naste doar intr-o sala de teatru vor avea ocazia sa participe la ateliere de actorie, coregrafie, exercitii de regie, workshop-uri de vorbire si expresivitate corporala, demonstratii de tehnica in manuirea marionetei, expozitii de scenografie, cursuri interactive de scrima si lupte scenice, intalniri-dialog de teatrologie, management cultural si jurnalism teatral. Usi deschise le ofera participantilor sansa de a fi studenti la teatru pentru o zi!

   In fiecare dupa-amiaza, spectacole precum „Conu’ Leonida” de I.L. Caragiale, „Trei (3) farse cu Pantalone”, „Titlul neterminat” dupa A.P. Cehov sau „Amazoanele”, productii UNATC 2016, ne vor dezvalui un nou univers fascinant.

   Programul complet al evenimentului este disponibil pe site-ul oficial al Universitatii sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

   Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail: usi.deschise.unatc@gmail.com

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register