Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Urmeaza-ti pasiunea

Urmeaza-ti pasiunea: fotografie, comunicare, istoria religiilor, astronomie sau istoria parfumului

Urmeaza-ti pasiunea: fotografie, comunicare, istoria religiilor, astronomie sau istoria parfumului

Comunicat de presa

   In ultima luna de iarna, Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine ateliere si evenimente ingenioase unde poti merge insotit de cei dragi, sau poti cunoaste oameni minunati, cu aceleasi pasiuni ca tine.

   Artisti din diverse domenii, psihologi sau istorici te asteapta la discutii pline de savoare despre Povestile unor familii boieresti, despre imbunatatirea vietii prin Comunicare Eficienta si despre dobandirea Abundentei si echilibrului interior.

   Daca esti pasionat de lumea formelor si a luminilor si vrei sa iti valorifici imaginatia, vino la cursul de Fotografie Urbana. Un atelier relaxant care te va ajuta sa te exprimi si sa surprinzi lucrurile spectaculoase din jurul tau.

   Iti doresti sa te familiarizezi cu bolta cereasca, sa cunosti planetele si constelatiile si sa le observi cu ajutorul instumentelor astronomice? Nu rata atelierul de Astronomie, care te va initia in fermecatoarea lume a astrelor.

   Te fascineaza lumea spirituala? Vrei sa intelegi ideile ce stau la baza Principalelor Religii ale lumii? Te invitam intr-o calatorie impresionanta prin universuri spirituale atat din Europa, cat si din alte spatii geografice.

   Vrei sa cunosti legendele si semnificatiile parfumului? Sa asculti povestile din spatele esentelor celebre? Vino sa iti inviorezi serile de iarna cu miresme pretioase din Istoria Parfumului si sa te delectezi cu cateva retete si arome delicate.

   Iata programul acestor cursuri. Alege ce ti se potriveste:

  1. FOTOGRAFIE URBANA pentru incepatori, cu Valentin Boboc, fotograf interesat de fotografia de strada, fotodocumentar si fotografia pe film – din 2 Februarie, ora 19:00, atelier in 4 intalniri
  1. LEGILE ABUNDENTEI: Filozofie pentru o viata implinita, cu Eduard Bucescu, pasionat de studiul religiei si de domeniul dezvoltarii personale – din 6 Februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri
  1. Cum sa COMUNICAM EFICIENT, cu Claudia Desjardins, psihoterapeut, psiholog intercultural si Executive Coach -din 15 Februarie, ora 19:00, atelier in 5 intalniri
  1. Povestile Bucurestiului si CASELE sale BOIERESTI, cu Anita Sterea, istoric si ghidul expeditiilor culturale prin oras – din 15 Februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri
  1. ISTORIA RELIGIILOR: Mituri, Vise si Mistere, cu Mario Barangea, specialist in istoria ideilor si a religiilor.

din 16 februarie, ora 19:00, atelier in 5 intalniri

  1. Atelier de ASTRONOMIE: teorie și observații astronomice, cu Adrian Sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” – din 17 Februarie, ora 19:00, atelier in 6 intalniri
  1. ISTORIA PARFUMULUI: din Antichitate la extravagantele contemporane, cu Monica Neatu, istoric, pasionat de moda, bune maniere si arta – din 18 februarie, ora 19:00, atelier in 3 intalniri

   Daca vrei sa ii cunosti pe lectorii nostri si sa afli experientele lor de la cursuri, rasfoieste, pe canalul nostru de Youtube, seria de materiale video Inspiram prin Arte.

   Pe langa atelierele prezentate mai sus poti alege si altele. Afla programul lor accesand: www.victoriei.ro

   Inscrieri la contact@victoriei.ro

   Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register