Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

URMA PASILOR TAI

URMA PASILOR TAI… REVINE PE SCENA ARCUB

Comunicat de presa

   Pe 16 noiembrie 2016, de la ora 19:00, spectacolul de teatru crestin „Urma pasilor Tai…” revine pe scena bucuresteana si se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90).

   Inspirat de textul Olgai Greceanu, spectacolul „Urma pasilor Tai…” il aduce in prim-plan pe omul framantat si zbuciumat, aflat in cautarea adevarului. Personajele din spectacol viziteaza cateva dintre cele mai cunoscute tinuturi biblice, dobandind treptat convingerea ca Dumnezeu exista. Participand la aceasta calatorie prin spatii sacre, spectatorii au ei insisi parte de o experienta revelatoare, in urma careia ajung la un adevar de netagaduit: Hristos, Mantuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legenda, El este intruparea lui Dumnezeu despre care copacii, gradinile, apele si cele mai umile locuri depun o incontestabila si graitoare marturie.

   Protagonistii calca pe urmele Mantuitorului crestinilor si descopera maretia lui Dumnezeu nu in grandoarea constructiilor piramidale, ci in simplitatea peisajului desertic.

   In spectacolul „Urma pasilor Tai…”, actorii isi evidentieaza talentul interpretativ, dar mai cu seama isi expun trairile autentice. Vitalie Bantas, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu si Eliza Bercu-Bodeanu, se infatiseaza rand pe rand, fiecare popas al lor atingand cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre.

URMA PASILOR TAIURMA PASILOR TAI… dupa Olga Greceanu // spectacol de teatru crestin

Regia: Eliza Bercu-Bodeanu; Coregrafie: Arcadie Rusu; Cu: Vitalie Bantas, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu.

Durata: 1 ora si 40 minute

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90 sau online, aici. Preturi: 35 lei (Categoria I) si 25 lei (Categoria II).

   ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii. In 2015, ARCUB a demarat procesul de candidatura a orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021, reusind sa aduca Bucurestiul in finala pentru titlul acordat de Comisia Europeana.

   ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzica clasica, Bucharest Music Film Festival si al Zilelor Bucurestiului.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register