Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Un baiat numit Craciun

Un baiat numit Craciun, de Matt Haig apare la editura Nemi

Comunicat de presa

   Editura Nemi de carte pentru copii publica cea mai frumoasa carte de sarbatori: Un baiat numit Craciun, de Matt Haig, cu ilustratii de Chris Mould si traducere de Veronica D. Niculescu. O poveste care le are pe toate: zapada, aventuri, magie, umor, reni, turta dulce, elfi, spiridusi si un baiat pe nume Nikolas caruia nu-i e teama sa creada in magie.

   Frumos intretesuta printre randuri, lectia pe care o invata Nikolas si, odata cu el, copiii de toate varstele care citesc cartea, este ca adevarata magie a Craciunului este magia daruirii, un dar de care ne putem bucura cu totii.Un baiat numit Craciun   Plina de intelepciune si umor, Un baiat numit Craciun, este deja un clasic in devenire, o poveste neobisnuita si incitanta, scrisa de autorul de succes Matt Haig si minunat ilustrata de Chris Mould.

   Drepturile pentru ecranizarea cartii au fost cumparate de Blueprint si Studio Canal, iar scenariul va fi semnat de Ol Parker.

   „Cea mai frumoasa poveste de Craciun scrisa in ultimele decenii“ Stephen Fry

   „Un nou clasic maret. Amuzant, un pic trist si absolut stralucit. Se pare ca, de fapt, stiam doar jumatate din poveste.“ Simon Mayo, BBC

   „Un ren numit Blitzen si o caciula rosie putin cam neobisnuita… aceasta poveste de Craciun ar putea sa-l emotioneze chiar si pe Scrooge.“ The Guardian

   „Lectura cartii se aseamana cu placerea de a sta langa foc intr-o zi friguroasa… E cartea perfecta pentru Craciun din toate punctele de vedere.“ The Independent

 Un baiat numit Craciun

   Matt Haig, scriitor si jurnalist, s-a nascut pe 3 iulie 1975 la Sheffield, in Marea Britanie. Este un scriitor prolific, multe dintre cartile lui fiind bestselleruri sau in curs de ecranizare. Printre cele mai cunoscute sunt: The Last Family in England (2004), Shadow Forest (2007), Runaway Troll (2008); Umanii (2013; trad. rom. Nemira, 2015), Baiatul Echo (2014; trad. rom. 2015) sau Reasons to Stay Alive (2015). Aparuta in limba engleza in 2015, Un baiat numit Craciun a avut un succes imens, fiind tradusa in peste 20 de limbi si va fi ecranizata de Blueprint si Studio Canal. In 2016 a aparut si continuarea, The Girl Who Saved Christmas, iar autorul a anuntat ca lucreaza si la un al treilea volum, dar deocamdata a pastrat misterul asupra titlului.

   Chris Mould a inceput Scoala de Arte la 16 ani. A castigat Nottingham Children’s Book Award si a fost nominalizat la Sheffield Children’s Book Award. In prezent locuieste in Yorkshire, este casatorit si are doi copii. Isi iubeste munca si-i place sa scrie si sa deseneze genul de carti pe care i-ar fi placut sa le aiba in biblioteca cand era copil.

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register