Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Teatrul Nostru - Actorul din biblioteca

Teatrul Nostru – Actorul din biblioteca

Teatrul Nostru – Actorul din biblioteca

Comunicat de presa

   Pe 28 februarie, de la ora 19:00, Teatrul Nostru va invita la Teatrul Coquette sa deschideti portile unei biblioteci imaginare si sa urmariti one-man-show-ul muzical „Actorul din biblioteca„, o productie marca Teatrul Nostru.

   Ce se poate intampla noaptea, cand toate luminile unei biblioteci se sting? Oare cartile pot prinde viata? Credeti ca personajele voastre preferate duc o existenta palpabila in sala unei biblioteci intunecate? Ce ati spune daca statuile ce impodobesc un asemenea spatiu s-ar trezi peste noapte si ar trai povesti de viata ca si voi? Intrebari… intrebari… intrebari… Raspunsurile le veti gasi doar alaturi de Tadeus Minca (actor) si Mihai Dunarintu (violonist) in one-man-show-ul muzical “Actorul din biblioteca”.

   Odata cu lansarea acestui proiect, compania independenta “Teatrul Nostru” isi propune crearea unui altfel de spectacol, unui alfel de teatru. Traim in “epoca regizorului”. Dar noi ne dorim sa readucem in prim-plan actorul. Sa recream actorul-vedeta. Astfel, “Actorul din biblioteca” este al doilea spectacol al “Teatrului Nostru” care aduce in lumina rampei personalitatea creatoare a actorului si permite publicului sa intre in culisele realizarii actului teatral. “Actorul din biblioteca” este o provocare, atat pentru privitor, cat si pentru interpreti. Alaturarea unui instrumentist live – in acest caz, un tanar violonist (Mihai Dunarintu – student anul IV la Conservatorul din Bucuresti, clasa maestrului Gabriel Croitoru) de mare talent – actorului care da viata diverselor personaje va provoca imaginatia publicului, dar si puterea de munca a celor doi artisti.

    Veniti sa vedeti “Actorul din biblioteca” – nu veti regreta. Veti rade, veti plange, veti fi amuzati, va veti relaxa, veti invata. Dar, cel mai important, veti pleca acasa mai bogati, mai ganditori si veti fi, cu siguranta, transformati!

Actorul din biblioteca – un one-man-show muzical

Texte de William Shakespeare, A.P. Cehov, Matei Visniec, George Toparceanu, Claudia Postelnicescu si o canava de commedia dell’arte

Distributia: Statuia actorului – Tadeus Minca; Statuia violonistului – Mihai Dunarintu (anul IV, Conservatorul din Bucuresti, clasa Gabriel Croitoru)

Scenariu si concept – Tudor Sicomas; Design grafic – Sebastian Ghita

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register