Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Teatrul Arte dell?Anima in FNTi 2016

Teatrul Arte dell’Anima in FNTi 2016

Teatrul Arte dell’Anima in FNTi 2016

Comunicat de presa

   In 2016, Festivalul National de Teatru Independent a ajuns la editia a 4-a. Cu aceasta ocazie, Teatrul Arte dell’Anima este partener al FNTi, participand cu spectacole, dar fiind si gazda a unor reprezentatii produse de alte teatre. Astfel, in perioada 3-6 noiembrie 2016, programul Teatrului Arte dell’Anima in cadrul FNTi 2016 este urmatorul:

   Sediul Teatrului Arte dell’Anima (str. Fainari nr. 17D, zona Calea Mosilor; metrou Obor)

  • Joi, 3 noiembrie, ora 19:00 – „Din intalepciunea lui Dorel”, spectacol gazduit (one-man show cu Andrei Ciopec)
  • Vineri, 4 noiembrie, ora 19:00 – „Sylvya”, de A.R. Gurney
  • Sambata, 5 noiembrie, ora 20:00 – „Portrete I – Ceainaria urbana”, spectacol gazduit (productie a Teatrului de Pica, Bucuresti)
  • Duminica, 6 noiembrie, ora 19:00 – „Fata din curcubeu”, de Lia Bugnar, spectacol gazduit (one-woman show cu Ilona Brezoianu)
  • Duminica, 6 noiembrie, ora 21:00 – „Actorul din biblioteca”, spectacol gazduit (one-man show cu Antonio Tadeusz Minca, productie a Teatrului de Pica, Bucuresti)

   Godot-Cafe Teatru (str. Blanari nr. 14)

  • Joi, 3 noiembrie, ora 21:30 – „O noapte furtunoasa”, de I.L. Caragiale (cea mai recenta productie a Teatrului Arte dell’Anima)

   Biletele pentru spectacole se gasesc la sediul Teatrului Arte dell’Anima si la sediile teatrelor unde are loc fiecare reprezentatie. Rezervari la numarul: 0733.060.033.

   Va asteptam, asadar, la cea de-a patra editie a Festivalului National de Teatru Independent, pentru a descoperi tinere talente si pentru a urmari spectacole ale artistilor viitorului. Haideti sa fiti independenti alaturi de Teatrul Arte dell’Anima si FNTi 2016.

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register