Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Kalinka ONB Raftul cu idei

Te iubesc, Kalinka!, spectacol cu muzică de la răsărit în foaierul Operei Naționale București

   All’s Choir și BES România prezintă sâmbătă, 19 octombrie, în foaierul Operei Naționale București, începand cu ora 11.00, Te iubesc, Kalinka!, spectacol cu muzică de la răsărit. 

   Melancolia și romantismul tipice sufletului slav se întâlnesc cu voioșia melodiilor tradiționale răsăritene pentru o sărbătoare a ritmului, armoniei, nostalgiei și bucuriei.

   Invitații speciali ai spectacolului vor fi actorii: Anca Sigartău și Marius Bodochi. Conceptul spectacolului poartă semnătura lui Alin Mânzat. 

   Vă invităm să ne bucurăm împreună de refrene cunoscute din Marea Rusie și Ucraina.

   Alături de invitații speciali ai serii vor evolua soliștii: Maria-Mădălina Constantin, Anfisa Fugaru, Ana-Maria Lungu, Stela Croitoru, Alin Horia Mânzat, Marius Pisică, Andrei Predescu și Ioan-Alexandru Alexandri.

   Biletele se găsesc pe http://tickets.operanb.ro/ și la casa de bilete a Operei Naționale București (program luni – duminică între orele 10:00 – 13:00 și 14:00 – 19:00). 

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register