Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

reduceri carti

Târgul Online de Craciun Nemira – reduceri de 30% pentru 30 de titluri

   Cartile au însotit sarbatorile de iarna dintotdeauna. Fie ca ne spunem povesti în jurul bradului, fie ca avem grija sa asezam cartile oferite în dar frumos împachetate sub brad, sarbatorile de iarna nu sunt la fel fara carti.

   Avem placerea sa va invitam la Târgul Online de Craciun Nemira. Cele mai reusite cadouri, cea mai variata oferta de carte, autori celebri si titluri pe masura. Toate la un click distanta, toate într-un singur loc si toate la o reducere de 30%. Mai mult de atât, beneficiati acum si de transport gratuit la comenzile de peste 120 lei.

   Puteti accesa pagina reducerilor de iarna ale Nemira aici.

Promotia este valabila pâna pe 23 decembrie 2013

reduceri carti

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register