Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Tango, monsieur?

Tango, monsieur? la Teatrul Nottara

Tango, monsieur? la Teatrul Nottara

Comunicat de presa

   Teatrul Nottara va invita la… tango! Pe 5 octombrie, ora 11:00 si 8 octombrie, ora 19:00, in Sala Horia Lovinescu va avea loc spectacolul Tango, monsieur? dupa piesa scrisa de Aldo Castro.

   Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegrama, la intalnirea cu barbatul iubit, Marco Anselmi. Insa ceea ce ar fi trebuit sa fie o revedere romantica se transforma intr-o farsa cu accente dramatice, devenind o gluma tragica, intr-un prolog si un epilog. Doua sotii, o logodnica si o iubita cu perspective serioase la casatorie descopera ca cel pe care il credeau fidel le era, de fapt, fidel tuturor patru in acelasi timp, fara ca ele sa aiba habar una de cealalta.

   In vila pe care fiecare dintre ele o credea acasa, au surpriza sa fie intampinate doar de mucalitul majordom Carlo, care, in lipsa stapanului sau cu viata secreta „cvadrupla”, este obligat sa preia oficiile de gazda si sa faca fata asalturilor furibunde ale unor femei tradate.

   Temperamentala Clelia, logodnica patimasa, Stefania, sotia „cu vechime” (urmau sa implineasca 1 an de casnicie), Amanda, proaspat maritata de o saptamana, si tanara Marisa se transforma din rivale in aliate, fiind gata sa-l faca „sa moara de atata dragoste” pe Marco.

   Scriitorul Aldo Castro construieste in Tango, monsieur?  o comedie cinica despre relatii, casnicie si despre cum prea multa iubire poate, intr-adevar, ucide. Totul pe fondul unor schimburi de replici pline de haz, al unor qui pro quo-uri irezistibile si al unor situatii comice istete, in care umorul este invaluit in ironie.

Distributia: Carlo Spinelli – Lucian Ghimisi, Clelia Di Benedetto – Raluca Gheorghiu, Amanda Marini – Andreea Macelaru Sofron, Stefania Florio – Luminita Erga, Marisa Pitti – Daniela Minoiu, Marco Anselmi – Mihai Marinescu, Notarul – Cristian Nicolaie

Regia: Anca Maria Colteanu

Scenografia: Ioana Pashca

Muzica: Ovidiu Savu Ionita

Productie a Teatrului Nottara

Biletele pot fi achizionate aici.

_______________________

Cover photo by Ciprian Duica

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register