Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Sylvya

Sylvya, de A.R. Gurney la Teatrul Arte dell’Anima

Comunicat de presa

   Pe 15 noiembrie, de la ora 20:00, Teatrul Arte dell’Anima revine cu un spectacol de mare succes la public – Sylvya, de A.R. Gurney, in regia prof. asc. dr. Alexandru Jitea. Va asteptam la o seara amuzanta, romantica si placuta in compania unei distributii fermecatoare: Irina Stefan, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Flavius Calin si Vlad Balan.

   Spectacolul este o comedie romantica, jucata pentru prima data in 1995 pe Broadway, avand-o protagonista pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York!

   Sylvya nu se mai poate intoarce la viata pe care a avut-o inainte de a-l intalni pe Greg. Cariera lui Greg e in cadere libera pentru ca isi petrece tot timpul cu Sylvia, in timp ce Kate, sotia lui e intr-o drama tot mai mare. Greg se va confesa chiar si unui strain in parc!
Cei doi soti ajung, ca mai toate cuplurile americane si la psiholog! Dar cine va rezolva problemele acestui triunghi conjugal aparte?

Distributie: Irina Stefan, Flavius Calin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Balan

Regia: prof. asc.dr.Alexandru Jitea

Biletele se gasesc la Teatrul Arte dell’Anima. Pretul unui bilet este de 30 lei. Rezervari la: 0733.060.033

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register