Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Festivalul de Teatru Independent Undercloud

Staropramen sustine cea de-a VIII-a editie a Undercloud, Festivalul International de Teatru Independent

   Anul acesta, Staropramen sustine Undercloud,  Festivalul International de Teatru Independent (de orice), desfasurat în perioada 22-31 august, la Muzeul Taranului Român. Si pentru ca un eveniment cultural deosebit cere o experienta deosebita, Staropramen le va provoca imaginatia celor prezenti la eveniment si le va potoli setea de cultura, rasplatindu-le creativitatea cu bere.

   Iubitorii de teatru si evenimente culturale care vor ajunge la Clubul Taranului Român si vor comanda o bere Staropramen, vor avea sansa de a interactiona cu masina de scris inteligenta din care curge bere. Tot ce trebuie sa faca este sa viziteze stand-ul Staropramen pentru un voucher care îi ofera acces la masina de sris inteligenta din care curge bere.

   Vor fi aduse în fata publicului 33 de spectacole si evenimente de teatru independent , în cadrul celei de-a VIII-a editii a Festivalului International de Teatru Undercloud. Printre artistii care sunt Undercloud anul acesta, la cea de-a VIII-a editie, îi amintim pe Oana Pellea, Matei Visniec, Sanda Manu, Florin Piersic Jr., Marian Râlea, Marius Manole, Claudiu Bleont, Vlad Zamfirescu, Gigi Ifrim, Serban Pavlu si multi altii.

   Editia a VIII-a a Undercloud se desfasoara sub sigla programului european EFFE 2015-2016 Europe for Festivals, un important certificat international atribuit de catre Comisia Europeana si Asociatia Festivalurilor din Europa. UNDERCLOUD este singurul festival international de teatru independent din România care a primit aceasta distinctie.

Undercloud sustinut de Staropramen

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register