Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolul Sylvia la teatrul Arte dell Anima

Spectacolul Sylvia la teatrul Arte dell Anima

Spectacolul Sylvia la teatrul Arte dell Anima

Comunicat de presa

   Teatrul Arte dell’ Anima va invita vineri, 5 februarie, la ora 20:00 la spectacolul Sylvia, text scris de A.R. Gurney.

   Spectacolul Sylvia este o comedie romantica, jucata pentru prima data in 1995, pe Broadway, avand-o protagonista pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York!

   Sylvia nu se mai poate intoarce la viata pe care a avut-o inainte de a-l intalni pe Greg. Cariera lui Greg e in cadere libera pentru ca isi petrece tot timpul cu Sylvia, in timp ce Kate, sotia lui, traieste o drama tot mai mare.
Greg se va confesa chiar si unui strain in parc, iar cei doi soti ajung, ca mai toate cuplurile americane si la psiholog! Dar cine va rezolva problemele acestui triunghi conjugal aparte?

   Distribuție: Oana Carmaciu / Irina Stefan, Flavius Calin, Theodora Sandu, Alexandra Bacaoanu, Vlad Balan

   Regia: prof. asc. dr. Alexandru Jitea

   Pret bilet: 30 lei; Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima, telefon: 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register