Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

SI CAII SE IMPUSCA, NU-I ASA?

Spectacolul de teatru SI CAII SE IMPUSCA, NU-I ASA? in ianuarie

Comunicat de presa: Spectacolul de teatru SI CAII SE IMPUSCA, NU-I ASA? in ianuarie

   Pe 14, 15, 20 si 21 ianuarie sunteti invitati la Palatul National al Copiilor (sala „Octavian Cotescu”), la reprezentatiile spectacolului de licenta „Si caii se impusca, nu-i asa?”, coordonat de lector univ. dr. Stefana Samfira, care a realizat si dramatizarea romanului lui Horace McCoy.

   Doi actori tineri si necunoscuti – Gloria si Robert, pe care viata i-a adus pe acelasi drum din intamplare … sau nu, se inscriu la un Maraton de Dans, din dorinta de a atrage atentia asupra lor, a unor producatori sau a unor regizori si din nevoia de a castiga bani. Actiunea se petrece in 1935, in plina criza economica – Marea Depresiune (dupa prabusirea bursei de valori de pe Wal Street, a urmat cea mai lunga si cea mai profunda criza economica, care a continuat pana la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mond ial). Concurentii trebuie sa danseze saptamani de-a randul, si sa participe la tot felul de “evenimente”- regizate , pentru a atrage publicul platitor. Ei trec printr-un chin inimaginabil in incercarea lor de supravietuire. Cei doi tineri – Robert si Gloria – se lupta se sa adapteze, alaturi de ceilalti si sa reuseasca, dar in timp ce Robert rezista agatandu-se de visul lui de a deveni regizor, Gloria se adanceste din ce in ce mai tare in depresia in care au aruncat-o toate incercarile esuate din viata ei. Totul este acompaniat de muzica live a band-ului Blue Night Shadow.

   Un spectacol puternic, un text clasic, dar la fel de actual acum ca si atunci cand a fost scris. Un concurs de dans intens, un maraton al supravietuirii, un concurs pe viata si pe moarte, dar si un discurs despre existenta, despre arta, despre nevoia de iubire si siguranta. O distributie tanara, frumoasa, plina de energie si fantezie creatoare. „Si caii se impusca, nu-i asa?” este un spectacol ce nu trebuie ratat!

Durata: 2 ore si jumatate cu pauza 10 min.

DISTRIBUTIE:
Gloria – MARINA PALII / COSMINA OLARIU; Robert – STEFAN HITRUC / STEFAN MIHAI; Rocky – EDUARD BURGHELEA; Rollo – RADU MATEUCA; Lt. Stedna – GABRIEL VATAVU; Velma – NATALIA DRAGOMIR; Mary – BIANCA ANASTASIU / CARMEN GALCA; Vee – MIHNEA STEFAN; Ruby – COSMINA OLARIU / MARINA PALII; Mario – CATALIN NICOLAU; Dna. Layden – IULIA DINU / NICOLETA MOSCALENCO; James – NICOLAE DUMITRU / DANI IONESCU; Dna. Higby & Jacky – CRINA LINTA; Dna. Wicher & Alice – CARMEN GALCA / BIANCA ANASTASIU; Fredy – STEFAN MIHAI / STEFAN HITRUC; Maxwell – NICOLAE DUMITRU / KOSTAS MINCU; Kid – ANDREI ATABAY / KOSTAS MINCU; Preotul – VLAD NICOLICI

Trupa „Blue Night Shadow” – Vlad Nicolici, Eduard Tudorache, Cristian Vasile
Light design: Mihai Mitrea

Spectacol Licenta, anul III – Clasa Prof.univ.dr. Florin Zamfirescu

Coordonator proiect: Lect. Univ. dr. Stefana Samfira

 Rezervari la tel: 0729.276.004, email: rezervari_sicaiiseimpusca@yahoo.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a spectacolului sau a Teatrului Arte dell’Anima.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register