Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolul de teatru Omul de zapada

Spectacolul de teatru Omul de zapada

Spectacolul de teatru Omul de zapada

Comunicat de Presa

   Teatrul Arte dell‘ Anima va invita, sambata, 5 martie 2016, de la ora 20:00 la spectacolul Omul de zapada de Greg MacArthur.

   Omul de zapada este o comedie dura despre felul in care noi toti uitam de copilul din interiorul nostru. Despre relatii sterile, falsitate si mastile pe care ni le asezam pe chip intr-o societate lipsita de autentic.

   Sa inchiriezi filme porno adolescentilor care traiesc pe un ghetar este o activitate la fel de buna ca oricare alta. Denver vrea sa isi extinda afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci când o descoperire uluitoare le tulbura existentele. Kim vine sa aduca rezolvarea, dar nu reuseste decât sa incurce totul si mai mult.

Distributie: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stinga, Paul Alexandru, Cristi Neacsu

Regie: Felix Crainicu

Durata: 1h45min

Pretul unui bilet este de 30 de lei si poate fi achizitionat de Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima: Strada Fainari, nr. 17 D. Pentru a va rezerva un loc din timp puteti suna la numarul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register