Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolul NE DATI ORI NU NE DATI?

Spectacolul de teatru NE DATI ORI NU NE DATI?

Spectacolul de teatru NE DATI ORI NU NE DATI?

Comunicat de Presa

   Pe 31 martie, veniti la Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. La ora 19:30 calcati-ne pragul si fiti alaturi de noi la spectacolul-manifest “Ne dati ori nu ne dati?”. E comedie? E drama? Sa fie comedie neagra? Sau dura realitate? Veniti si veti afla.

   Traim intr-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghideaza dupa cantitate. Calitatea a disparut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinte si nevoi. Fiecare din noi, insa, are o sansa de scapare. Pentru ca fiecare din noi este, de fapt, liber. Sa gasim impreuna fereastra din sufletul vostru si sa fugim. Sa strigam spre cei de sus: “Ne dati ori nu ne dati?” Bani, libertate, o viata mai buna!

   “Ne dati ori nu ne dati?” – o noua premiera a Teatrului Nostru, in colaborare cu Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. Un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. “Ne dati ori nu ne dati” este mai mult decat teatru. Este o miscare, o creatie unica. Veti rade, poate. Veti lacrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veti ramane de piatra. Pentru ca va veti recunoaste in luminile reflectoarelor!

Ne dati ori nu ne dati?

Un scenariu original de Tudor Sicomas (dupa o idee de Clifford Odets si alti dramaturgi americani); Un spectacol de Tadeus Minca

Cu: Oana Burcescu – Florence, Marcela Avram – Directoarea, Sebastian Ghita – Dr. Benjamin, Tadeus Minca – John, un taximetrist, Laur Dragan – Dr. Barnes, Corneliu Reu – Producatorul de teatru, Stefan Opreanu – Actorul

Coloana sonora & light design: Tudor Sicomas

Biletele pot fi achizitionate online aici, mai multe detalii despre spectacol pe pagina de web sau facebook.

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register