Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolul CAMERA ALBASTRA la UNATC

Spectacolul CAMERA ALBASTRA la UNATC

Spectacolul CAMERA ALBASTRA la UNATC

Comunicat de presa

   Pe 5 si 6 februarie, ora 19, la Palatul National al Copiilor, Sala O. Cotescu va invitam la spectacolul CAMERA ALBASTRA, productie UNATC „I.L.Caragiale”. Spectacolul de David Hare, dupa „Hora iubirilor”, de Arthur Schnitzler este jucat de studenti din anul III, Arta Actorului, Licenta, coordonati de conf. univ. dr. Mihaela Sirbu si prof. univ. dr. Adrian Ioan Titieni.

Trist. Real. Comic. Frustrant. CAMERA ALBASTRA ofera un tablou social nemilos si patrunde in zone emotionale sau intime pe care deseori ne straduim sa le ascundem. 10 oameni, 10 individualitati, fiecare cu propriile dorinte, frici, probleme si vicii. Fiecare cu cochilia lui, in care nutreste vise, sperante si iluzii. Fiecare cu fatada lui, construita din confort si resemnare. Solutia fiecaruia? Sexul – surogat pentru iubirea pe care o cauta.

Un spectacol sub semnul intrebarii: „Ce-ar fi fost daca ar fi fost…altceva?”

DISTRIBUTIA: Antonia Din, Alexandru Cuibus, Marcela Nistor, Razvan Enciu, Ana Cretu, Stefan Mohor, Eliza Teofanescu, Andrei Redinciuc, Oana Predescu, Paul Radu
Muzica: Alexei Turcan
Scenografie: Cilem Turkoz (Anul III, Scenografie)
Light design: Andrei Radut (Master Design, Lumina si Sunet)
Lumini: Alexandru Beteringhe (Anul III, Arta Actorului)
Sunet: Adrian Piciorea (Anul III, Arta Actorului)
Videoproiectie: Diana David (Anul III, Arta Actorului)

    Intrarea este libera, pe baza de rezervare la: rezervari.unatc@gmail.com

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register