Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolele Teatrului Arte dell Anima in Stagiunea Teatru in TVR

Spectacolele Teatrului Arte dell Anima in Stagiunea Teatru in TVR

Spectacolele Teatrului Arte dell Anima in Stagiunea Teatru in TVR – luna august

Comunicat de Presa

   Teatrul Arte dell’ Anima va invita in perioada estivala la spectacolele „Omul de zapada”, „Copii rai” si „Mama Mia”, prezente in cadrul proiectului Stagiunea „Teatru in TVR”. Spectacolele se joaca in incinta TVR, din Calea Dorobantilor nr. 191, sector 1.

Joi, 11 August 2016, de la ora 20:30 – Omul de zapada

   „Omul de zapada„, de Greg McArthur, este o comedie dura despre felul in care noi toti uitam de copilul din interiorul nostru. Despre relatii sterile, falsitate si mastile pe care ni le asezam pe chip intr-o societate lipsita de autentic.

   Sa inchiriezi filme porno adolescentilor care traiesc pe un ghetar este o activitate la fel de buna ca oricare alta. Denver vrea sa isi extinda afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci cand o descoperire uluitoare le tulbura existentele. Kim vine sa aduca rezolvarea, dar nu reuseste decat sa incurce totul si mai mult.

 Distributie: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stinga, Paul Alexandru, Cristi Neacsu; Regia: Felix Crainicu; Muzica: Stefania Elena Istrate

Vineri, 12 August 2016, de la ora 20:30 – Mama Mia

   „Mama Mia” este spectacolul care da viata povestii lui Phillomene, virgina de 29 de ani care s-a decis sa-si ia destinul in maini. Problemele apar in momentul in care fata incepe sa-si aduca acasa pretendentii. Nu de alta, dar nici unul nu detine suprema calitate – aceea de a fi pe placul mamei, o mama care aduna in ea toate calitatile si… mai ales, toate defectele mamelor.

   Felul in care „Mama Mia” reuseste sa-i indeparteze pe cei noua petitori nu este intrecut decat de un singur lucru: timpul extrem de scurt pe care Phillomene il are la dispozitie pentru a-si atinge scopul.

   „Mama Mia” – o comedie neagra despre iubire. Asa cum este ea – frumoasa, cinica, intensa. Un spectacol independent nascut din nevoia de a spune lucrurilor pe nume. Chiar daca aceste lucruri dor. Totul e sa fie spuse cu umor. Pentru ca viata e mai usoara si mai frumoasa cand razi.

   Regia: Felix Crainicu; Text: Teo Herghelegiu; Cu: Ela Ionescu, Teo Herghelegiu, Andras Demeter, Radu Micu si Marius Petrescu; Muzica: Stefania Istrate; Scenografia: Alexandra Putineanu

 Vineri, 26 August 2016, de la ora 20:30 – Copii rai

   Inspirat dintr-un caz real, Copii rai, de Mihaela Michailov, este un spectacol-manifest al generatiei „copy-paste”, al generatiei „la un click distanta” impotriva sistemului educational din scoli dar si de acasa, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si actiune.

   Relatia abuziva profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metoda de educatie, problema parintilor neatenti, problema bullying-ului, a asocierii procesului educational cu suferinta, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge sa fie anihilat de un sistem in care doar „eroii”conteaza, sunt teme prezente in spectacol.

   Distributie: Ana-Maria Irimia, Raluca Juganaru, Alin Potop; Regie: Geanina Hergheligiu; Scenografie: Ruxandra Manolovici; Light & Sound design: Alexandru Bibere; Miscare scenica: Alina Iacov Lazar

   Pret Bilete: 22 lei intreg/ 15 lei redus (elevi/ studenti/ someri/ pensionari).

   Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, sau se pot achizitiona de la casa amenajata la intrarea in TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, incepand cu ora 19:30.

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register