Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Zodiacul poetic - Concurs de poezie cu taifas!

Spectacolele Saptamanii la Teatrul Arte dell Anima

Spectacolele Saptamanii la Teatrul Arte dell Anima

Comunicat de presa

   Teatrul Arte dell Anima va invita cu drag miercuri, 18 noiembrie 2015, de la ora 20:00 la spectacolul Crima la Howard Johnson, dupa Ron Clark si Sam Bobrick.

   O comedie spumoasa, plina de verva, energie si umor! Sotia si amantul planuiesc sa-l omoare pe sot intr-o camera de hotel. Nu reusesc. Sotul si sotia planuiesc sa-l omoare pe amant in aceeasi camera de hotel. Nu reusesc. Sotul si amantul planuiesc s-o omoare pe sotie, tot in aceeasi camera de hotel. Rezultatul… Nu reusesc.

Regia: Marius Gilea; Distributia: Ana Odagiu, Silvian Valcu, Marius Gilea.

Spectacolele Saptamanii la Teatrul Arte dell Anima

   Sambata, 21 Noiembrie 2015, de la ora 19:30, puteti urmari spectacolul Cabaretul cuvintelor – exercitii de muzicalitate pura pentru actori debutanti de Matei Visniec.

   „Cabaretul cuvintelor – exercitii de muzicalitate pura pentru actori debutanti, asa cum ii spune titlul complet, este un spectacol in care toate componentele sunt de calitate. In cele 70 de minute emotia si rasul alterneaza elegant, gandul istet care sa te conduca spre casa este momit si el, bucuria de a vedea roluri reusite are toate sansele sa te faca sa aplauzi din suflet, iar solutiile regizorale simple si inteligente ating maximul de efect. Iar daca la inceput a fost cuvantul, la final, dupa aceasta sarabanda de vorbe, raman un zambet tacut si o privire sincera.” Alina Epingeac, yorick.ro

Autor: Matei Visniec; Regia: Alexandru Nagy; Scenografia: Ioana Pashca

Distributie: Stefan Pavel, Ionut Niculae, Octavian Costin, Aida Avieritei.

   Nu uitati sa va faceti rezervare la numarul 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului!

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register