Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Comunicat de Presa

Show de improvizatie Harold Night – marti, 19 aprilie 2016, ora 20:00

   Harold este un spectacol adus in premiera in Romania de trupa ImproVice, creat in anii ’70 de americanul Del Close si jucat de atunci de mii de ori in SUA si in lume. Improvizatorii dau viata impreuna sugestiei publicului, iar scenele de improvizatie libera se intrepatrund si capata sens pe masura ce se construiesc, crescand suspansul cu fiecare minut. Monoloagele rupte din viata improvizatorilor, precum si cele 9 scene scurte, dar palpitante, tin spectatorii cu sufletul la gura pana la final.

   Vino sa deslusim impreuna sensul lui Harold!

   Distributie: Adrian Neculae, Catalina Vieru, Costi Spiridon, Dianina Andrei, George Dumitru, Laura Dinisor Obada, Madalina Fratila, Ottavio Weiscovici

   Suport artistic: 20 lei

Omul de zapada de Greg MacArthur – joi, 21 aprilie 2016, ora 20:00

   „Omul de zapada” este o comedie dura despre felul in care noi toti uitam de copilul din interiorul nostru. Despre relatii sterile, falsitate si mastile pe care ni le asezam pe chip intr-o societate lipsita de autentic. Sa inchiriezi filme porno adolescentilor care traiesc pe un ghetar este o activitate la fel de buna ca oricare alta. Denver vrea sa isi extinda afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci cand o descoperire uluitoare le tulbura existentele. Kim vine sa aduca rezolvarea, dar nu reuseste decat sa incurce totul si mai mult.

   Distributie: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stinga, Paul Alexandru / Cristi Neacsu

   Regia: Felix Crainicu; Durata: 1h45min

   Pret bilet: 30 lei

   Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima – 0733.060.033/0733.060.034

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register