Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Spectacolele saptamanii la teatrul Arte dell Anima

Comunicat de Presa

Sylvia, de A.R. Gurney

Joi, 14 aprilie 2016, ora 20:00

   Spectacolul este o comedie romantica, jucata pentru prima data in 1995 pe Broadway, avand-o protagonista pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York! Sylvia nu se mai poate intoarce la viata pe care a avut-o inainte de a-l intalni pe Greg. Cariera lui Greg e in cadere libera pentru ca isi petrece tot timpul cu Sylvia, in timp ce Kate, sotia lui e intr-o drama tot mai mare. Greg se va confesa chiar si unui strain in parc! Cei doi soti ajung, ca mai toate cuplurile americane si la psiholog! Dar cine va rezolva problemele acestui triunghi conjugal aparte?

Distributia: Flavius Calin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Balan.
Regia: prof. asc.dr.Alexandru Jitea
Pret bilet: 30 lei

Copii rai, de Mihaela Michailov
Vineri, 15 aprilie 2016, ora 20:00, avanpremiera
Sambata, 16 aprilie 2016, ora 20:00, premiera

   Inspirat dintr-un caz real, COPII RaI este un spectacol-manifest al generatiei „copy-paste”, al generatiei „la un click distanta” impotriva sistemului educational din scoli dar si de acasa, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si actiune. Relatia abuziva profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metoda de educatie, problema parintilor neatenti, problema bullying-ului, a asocierii procesului educational cu suferinta, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge sa fie anihilat de un sistem in care doar„eroii”conteaza, sunt teme prezente in spectacol.

Distributia: Ana Maria Irimia, Raluca Juganaru, Alin Potop
Regia: Geanina Hergheligiu
Scenografia: Ruxandra Manolovici
Light design: Alexandru Bibere
Miscare scenica: Alina Iacov Lazar
Pret bilet: 30 lei

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima – 0733.060.033/0733.060.034

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register