Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Zodiacul poetic - Concurs de poezie cu taifas!

Spectacolele Saptamanii 30.11 – 06.12 la Teatrul Arte dell Anima

Spectacolele saptamanii 30.11 – 06.12 la Teatrul Arte dell Anima

Comunicat de presa

   Teatrul Arte dell Anima va invita cu drag joi, 3 decembrie, ora 20:00, la spectacolul Iubitul meu…Leonard, spectacol despre Omul Leonard Cohen si fascinanta sa opera.

   Ineditul acestui spectacol consta in cronologia inversa in care acesta este montat, debutand cu un Leonard matur, trecut prin viata, amintindu-si de clipele fericite, apoi avem un Leonard in tinerete, care se indragosteste, traieste cu pasiune orice clipa si lupta pentru ideile sale, iar in final ne intalnim cu un Leonard-copil, abia nascut.

Spectacolele Saptamanii 30.11 – 06.12 la Teatrul Arte dell Anima

   Ceea ce este surprizator in opera lui Leonard Cohen este tocmai aceasta permanenta cautare a sufletului prin mijloace contradictorii, in care forta se amesteca subtil cu tandretea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea…

   Iubitul meu… Leonard este o ,,calatorie” in sufletul omului pe care va invitam sa o parcurgem impreuna.

   Distributie: Diana Giubernea; Regie: Mona Gavrilas

_____________________________________________________

   Duminica, 6 decembrie, ora 20:00, puteti urmari spectacolul Iulie si August, dupa ,,Norway.today”, de Igor Bauersima.

Spectacolele Saptamanii 30.11 – 06.12 la Teatrul Arte dell Anima

   Cati dintre noi ne simtim bine in pielea noastra, in viata, in familiile noastre? Cati dintre noi suntem pregatiti pentru o schimbare radicala? Cati dintre noi avem curajul sa facem o astfel de schimbare?

   Cei doi tineri din Iulie si August isi dau intalnire pe net ca sa… zboare! O poveste despre viata, intelegere, comunicare…. o poveste plina de umor si sensibilitate. Un spectacol in care se trateaza cateva dintre problemele tinerei generatii. Urmarind un caz real, actiunea se desfasoara in doua spatii diferite, intr-un club tip chat room si pe o stanca in Norvegia. Este un spectacol vizual in care se folosesc umbrele, din care imaginile frumoase nu lipsesc.

   Distributie: Raluca Ghervan, Alex Zob; Traducere: Victor Scoradet; Scenografie: Vladimir Turturica; Regie: Marius Gilea

   Nu uitati sa va faceti rezervare la numarul 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului!

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register